Gårdagens ridlektion.

Och när jag kom hem från Tropicarium, (läs mer i inlägget under) , så käkade jag lite och åkte sen vidare till stallet. Hade dressyr idag , och jag fick Shifter. Haha , och jaa , det gick ju lite sisådär... 8)

Hon va helt spattig , och grymt taggad. Lyssnade typ ingenting, och det blir ju inte lättare när hela lektionen spenderas på en av volterna , tillsammans med 8 andra hästar... Fick fett dåligt samvete när vi red in i andras rumpor hela tiden, vet ju själv hur jobbigt det är.. x3 Så fick vända över hela tiden... Men sen sa Annette , (Karin hade ont i ryggen , så vi hade Annette istället) , att jag skulle gå ner på A volten och jobba lite med henne själv , utan att hon springer in i alla andra hela tiden.

Det va jobbigt , både för henne och för mig, men stumtals gick hon faktiskt riktigt bra! :) , När dom på C volten galopperade och sånt, så blev hon ju lite het , "varför är jag tvungen att trava och skritta hela tiden , när dom andra får galoppera?!" Men ja , som sagt så gick det bra tillslut, och hon gick lugnt och fint, :)
Lindsay och Shifter, <3
Så aah , det var det min lektion gick ut på, :d Efteråt var stackarn alldeles dy blöt. :( , Svettig ända in på skinnet... :/ , Inte så konstigt , eftersom hon har så mycket tjock och fluffig vinterpäls... Men hon fick ett fleece täcke på sig , och då blev hon glad , hehe! (y)

När jag kom hem sen, så hade pappa vart och hämtat vårat nya objektiv !! :D , Har inte hunnit fota så mycket med det än , förutom igår kväll då, och då verkade det ju bra! :) Ska bli kul att fota med det i dagsljus också, ;)

Men jao, HA DET BRA, SKUMBANAN!! :D

Gillar

Kommentarer

freijaaaa,,
Bra att du tar hand om henne esse, x'b
haha, närå .. min lilla tjej! :* , <3

PUSSA HENNE FRÅN MIG NÄSTA GÅNG !? :D
och trond .. ? =DD, <3<3<3
freijalundquist.blogg.se/
HANNA,
SHIFTER! ?
såg när du red henne! :D
Btw, vilken söt bild på henne och lindsay! :) ?
hannahale.blogg.se/
aliciaa ?
,
jag såg oxå när du red ;)
det såg jättebra ut, hon gick fint!, även om hon är lite pigg, men du är grym esse! :D <3