Hemma med tusentals bilder

Island 2013
Canon EOS 600D | Canon EF-S 18-55

Long time no see!
Men nu är jag hemma i Sverige sen två dagar tillbaka. Jag har haft ganska fullt upp sen jag kom hem, så det är därför bloggen har fått stå tom lite längre än väntat, men ni ser ut att ha klarat er bra ändå. :)

Island var verkligen hur bra som helst och jag kommer berätta mer om resan och visa massvis av bilder i flera olika inlägg framöver. Bilderna är flera tusen till antal, men jag har varken hunnit välja ut några eller redigerat dom än, men dom kommer så fort dom är klara! Jag tänker dessutom klippa ihop en liten film från Island som ni ska få se. :) Men som sagt, det kommer när det kommer och jag ska skynda mig så mycket jag kan. :)

Gillar

Kommentarer

? Photospiration,
Var jag som kommenterade nyss men glömde att skriva med mitt namn så blev något konstigt :s Men vad roligt i alla fall! :)
photospiration.blogg.se
Fanny,
Snygg dator har likadan! ;) Men välkommen hem igen :)
fannypeltola.blogg.se
Julia,
Åååh vad kul! Jag var till Island 2010 på klassresa :) Gick i 6:an då. Visst var det fint där? Men ganska dyrt att åka dit... Jag har även planerat att åka dit en gång till i framtiden :) Ser framemot att se dina foton därifrån. Kramiz?
juliaochhenneskamera.blogg.se
Amanda [SPONTAN],
Åh vad roligt, vill också till Island! :) Sen måste jag bara kommentera att kameran i bakgrunden är helt fantastiskt fin!
spontan.blogg.se
Annika,
annayellowbanana,
Ska bli kul att se =)
annayellowbanana.se
Simon G,
Det kommer bli en del att rensa och en del att redigera då med andra ord hehe, ska bli roligt att få se bilderna iaf. :)
simonpixel.webblogg.se
My,
Jättefina bilder och fin blogg och allt sånt där, men jag har en liten fråga. Bakgrunden på din design föreställer ju något sorts gräs-aktigt, hur har du fått den bilden så stor? För på blogg.se så går det bara att ladda upp bilder i max 1000 px. Har du laddat upp den på något annat sätt?
puffz.blogg.se
Esmeralda Edenberg,
Åh tack ska du ha! Jag har laddat upp den på tinypic.com och där kan man ladda upp bilder i dess originalstorlek. :)
esmeraldaedenberg.blogg.se
Clara
,
DU ÄR BÄÄST!!