Hemmagjord glögg

Vardag
Canon EOS 600D | Canin EF 50/1.8 II

Som jag nämnde igår så tappade vi upp våran hemmagjorda glögg i flaskor igår kväll. Glöggen har stått nere i källaren och gottat till sig i några veckor innan det var dags för den att hamna i flaskorna. Det blev ungefär 5 och ½ liter glögg, så nu finns det att dricka hela vintern! Tyvärr (för min och brorsans del) så är den ju inte alkoholfri men den luktar ju för himlans gott! Har man tur kanske man kan få smaka lite grann någon gång också, hehe... :] Annars får vi helt enkelt hålla oss till Blossas alkoholfria glögg. ;)

Det är så himla mysigt med hemmagjorda saker tycker jag, särskillt såhär till jul! Just nu hålls det på att bakas för fullt här hemma i köket! Just nu är det vit chokladfudge, knäck och fyllda lussebullar som står på schemat. :)

Vi hörs senare! :)
  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Ingrid,
Vill lära mig att dricka glögg, liksom kaffe, men tycker fortfarande att det är lika äckligt :/
ingridhedstrom.blogg.se
Esmeralda Edenberg,
Jag lärde mig dricka glögg förra året, men kaffe eller te klarar jag inte av ännu. Lite tråkigt, det är ju nästan sånt som man vill kunna dricka, haha! :)
nouw.comNone
Linn,
Åh det har jag faktiskt inte provat! En helt random fråga förrästen. Vet du vart man kan köpa såna här "Du är inbjuden till att börja på Hogwarts-brev"?:)
jennylinnviktoria.blogg.se
Esmeralda Edenberg,
Riktigt roligt att göra egen faktiskt! :) Jag vet inte helt säkert, men det borde nog kunna hittas på bla http://etzy.com eller på http://amazon.com. Eller så kan du ju alltid Googla. :)
nouw.comNone
Fotograf Linda-Pauline,
Jag gjorde också en egen, på svartvinbär och apelsin! SÅÅÅ otroooligt god blev den, inte för söt och lite mer syrlig :)
lindapaulinesblogg.se