Hopp och lek

Benson
Canon EOS 600D | Canon EF 50/1.8 II

Igår var det en väldigt varm dag, särskilt för våran fyrbenta familjemedlem. Det gick ifrån påfyllning av vattenskål till skvätt, hopp och lek för hunden. Han blir som en liten valp igen när det gäller vatten, haha! :] Men gammelhunden i honom tog över efter ett tag och han blev riktigt trött. Dessutom fick han tillslut ont i sin skadade höft, lilla gubben... ? Men roligt, det var det verkligen! Både för hunden och för oss andra, haha! :)
  • Benson

Gillar

Kommentarer

Esmeralda Edenberg,
Tack ska du ha! Hade låg bländare för att få en oskarp bakgrund och en kort slutartid för att kunna frysa rörelserna. :)
nouw.comNone
Mathilda,
VILLKA FIINA bilder!!!! Verkligen!!
basketattityd.blogg.se
Olivia,
Åh, älska bilden när han hoppar! :))
barabubbel.blogg.se
Tilde
,
Vilka fina bilder! Jag har bara ett 18-55mm, men när jag ska fånga vatten droppar så måste jag ha en kort slutar tid, men då blir bilderna jätte mörka, men då höjer jag bländartalet för att få det ljusare, men det blir absolut inte som dina bilder? Har du något knep vad jag ska göra då? eller är det för att du har ett ljusstarkt objektiv? :)
mary,
Fina bilder :)
maryphoto.blogg.se
Esmeralda Edenberg,
Tack ska du ha! :) Ja, när jag fotade dom här bilderna så hade jag mitt 50/1.8 II (som det står under bilderna) och där är det lägsta bländartalet F1.8, och då blir det lättare att ha kortare slutartid. Ett 18-55mm objektiv är ju inte speciellt ljusstarkt, så då kanske du måste höja ISO:t en aning. Då riskerar bilderna att bli lite brusigare, men man får liksom försöka hitta en balans mellan dom olika inställningarna. :)
nouw.comNone
Ulrika - Fotograf u.norman,
Fina bilder! :)
unorman.wordpress.com
Malin,
Otroligt fina bilder :)
summershadow.blogg.se
Julia bergendahl,
Vilken fin hund, ras? :)
JuliaBergendahl.blogg.se
Esmeralda Edenberg,
Ja, det måste jag faktiskt hålla med om! :] Han är en Bearded Collie. :)
nouw.comNone