I en höstallé

Porträttfoton
Canon EOS 600D | Canon EF 50/1.8 II

Här har det stått tomt under helgen märker jag, men det har sina anledningar.
I fredags åkte jag hem till Maja där jag spenderade natten tillsammans med henne, Linnea och Geena. Som vanligt blev det väldigt mycket skratt och snack om allt och ingenting. På lördagsmorgonen var tanken att vi skulle ta en promenad genom allén (då Linnea tyvärr redan hade åkt hem), men vi hann bara några meter genom den innan vi stannade och fotade istället, haha. Finare vänner får man leta efter!

Förutom fotbollsavslutningen i lördags så kom Charlie hit och höll mig och min bror sällskap under kvällen tillsammans med pizza och en hel del cola. Han sov även kvar här under natten.
Imorse när vi vaknade så ställde jag mig och gjorde chokladbollar för att jag var så jävulskt sugen hela natten, haha! Vi tog sen en tripp ner på stan för att käka lunch, drog en sväng förbi hans place och sen åkte jag ner och kollade på fotbollsmatch med Linnea. Jag kom nyss hem ifrån brorsans första innebandy match som tyvärr slutade med förlust. Men grabbarna är galet bra, så det här lär nog bli en bra säsong!

Ja, det är alltså det jag har haft för mig under helgen. En riktig toppen helg om ni frågar mig. :)

Hur har eran helg sett ut? :)

Gillar

Kommentarer

Simon G,
Mycket fina höstbilder! =)
simonpixel.webblogg.se
Esmeralda Edenberg,
Nej, det är en ganska tunn höst/vårjacka :)
esmeraldaedenberg.blogg.se
victoria,
Härliga bilder!
victoriaaahhh.blogg.se
Alma,
Så fina bilder!
photoab.blogg.se/
Moa - Vardagsblogg,
Gud så fina bilder!
moaaejnsson.blogg.se
Amanda,
åh så fint!
canonida.blogg.se
emma,
vilka härliga bilder! :)
photobyemma.devote.se
Veronica - FOTOBLOGG,
ÅÅÅH ser ut att vara ett sjukt bra ställe att fota vid!:D
veskin.blogg.se
Madelene,
Hej! Jag är ny med min Canon 600D. Jag har aldrig använt mig av PS föurut. Hade ni ett sånt där fint ljus och hur kunde du få bakgrunden så suddig när ni ligger ner. Bilden är även mer vitaktig. Blev det så eller har du redigerat bilderna? Jag skulle jättegärna vilja utvecklas och sitter o försöker komma på hur du gjort, men förstår inte.. Hoppas du kan tipsa en nybörjare!
madeleneborg.blogg.se
Esmeralda Edenberg,
Hejsan! Vad roligt med någon som så gärna vill lära sig nya saker! Jag ska försöka förklara så gott jag kan. :) Ljuset var helt underbart den dagen, då solen lyste igenom löven i träden. Det "vita ljuset" som du beskriver det är alltså för att ljuset kommer in i kameralinsen genom en annan vinkel. Den suddiga bakgrunden får man till om man använder ett objektiv med en stor bländare. Ju större bländare man har desto suddigare och mjukare blir bakgrunden. Jag använde bländare 1.8 till dessa bilder. Hoppas att det var svar nog, annars är det bara att fråga ifall du undrar något mer. :)
esmeraldaedenberg.blogg.se