I feel spring in the air... and anger...

Vardag
Två mycket failade och överredigerade bilder från idag, men hallå, det finns blommor på våran tomt?!

Om det börjar växa snödroppar på tomten, då måste det väl betyda att det är vår? Och nu när man äntligen slipper gå med tjocka jackor och det är någorlunda varmt och soligt, då måste det väl verkligen vara vår?
Det tycker i alla fall jag, och mycket nice är det! :D

Fast nåt som inte är nice är den här pissiga kommunen vi lever i! Till hösten när vi börjar 8:an, så ska dom splittra alla klasser och blanda om dom, så att fyra 8:or bli tre. Alltså många fler elever i varje klass. Plus att ungefär 7 lärare ska bort, och det gör ju det hela inte bättre! Dom som börjar 9:an nästa år kommer ha ca. 29 elever i samma klass, och... det går ju lixom inte?! Man kommer ju inte få hjälp om man behöver, och man kommer ju lixom inte lära sig lika mycket. Skolan sätter ju sina spår för resten av livet. Får man inte bra betyg är det ju inte så jättelätt att få jobb och sånt, och för att få bra betyg måste man ju ha kvalité på skolan, inte kvantitét? Kommer bli helt sjukt! -.-
Och istället för att satsa på skolorna, så lägger kommunen pengar på nåt jävla logisticcentrum, nåt skit för lastbilar! Aha, så lastbilar betyder mycket mer än alla ungar i Katrineholm? Det är ju lixom vi som ska leva här sen när vi blir stora, det är ju lixom vi som är framtiden, right?!
Så aah, fan vad arg jag är!

Men aah, blir väl inte bättre av att sitta här o gnälla, så ska ner och käka.
Hejs!
  • Vardag

Gillar

Kommentarer

NATTIS,
jag tänker iallafall inte bo kvar i den här skabb stan!!
nataliestenroos.blogg.se/