Ice Lagoon

Island 2013
Canon EOS 600D | Tamron AF 70-300/4-5.6 SP Di VC USD | Canon EF 50/1.8 II | Tokina AT-X Pro 11-16/2.8

Vårat första riktiga stopp på våran roadtrip på Island blev vid Ice Lagoon. Det är som en liten sjö där alla isberg som glaciären Vatnajökul släpper ifrån sig passerar innan dom flyter vidare ut i havet som ligger bara några hundra metar därifrån.

Vi kom fram mitt i natten och det var svinkallt med både blåst och spöregn, men vi var lika glada för det, för efter 7 timmar i en bil blir man väldigt lättad när målet var högt över förväntningarna! Det var verkligen hur häftigt som helst att se alla maffiga isberg vid den kolsvarta stranden. Efter bara en liten stund slutade det regna och molnen sprack upp och då kunde man även se massvis av gigantiska och snöklädda berg i bakgrunden. Så himla fint och mäktigt! Som sagt så måste man nästan vara där för att förstå hur häftigt det verkligen var! Efter som det var mitt i natten så hade vi dessutom hela stället för oss själva, vilket kändes lite lyxigt sådär. :) Det var riktigt coolt när man hörde ett öronbedövande brak och ett av isbergen delades på mitten och flöt vidare.

Ni kunde också se lite klipp från Ice Lagoon i filmen som jag publicerade för ett tag sen. :) Och på tal om film så har faktiskt en hel del filmer spelats in just vid Ice Lagoon. Så som två James Bond filmer, Batman Begins och Tomb Raider. Lite coolt sådär. :)

I nästa inlägg med bilder från Island kommer ni att få se fler roadtripbilder och möjligtvis bilder från en sjukt vacker morgon på Black sand beach! :)

Gillar

Kommentarer

Julia,
Ohh, häftiga bilder!
juliabenson.blogg.se
Konsertfotograf,
Åh herregud vilka fina bilder & blogg!! Du är hur duktig som helst!
konsertfotograf.blogg.se
Lisette,
Sjukt härliga bilder!
lisnknsn.blogg.se
Patricia,
Sjukt vackra bilder! :)
Www.photosbypattra.com
felicia-,
guu så vackert så fint!! Ställ gärna en fråga i bloggen. BTW..hoppas du hade det bra i island
whofelicia.blogg.se
Malin Jonsson,
Malin,
Vad roligt! Fina bilder :)
redgisella.blogg.se
Bella Weider,
Grymt jäkla häftiga bilder alltså!!
bbellahh.blogg.se
Johanna,
Vilka vackra bilder. Man blir ju verkligen sugen på att åka dit =)
floristenjohanna.blogg.se
Sarah,
ååh va kul att åka till Island! Grymma bilder och design :)
sarahss.blogg.se