I'll never let you down

Porträttfoton
Canon EOS 600D | Canon EF 50/1.8 II | 1/100 sek | F/1.8 | ISO-200 | Stativ | Fjärrutlösare | Photoshop CS6

Ungefär såhär ? brukar det se ut när jag tvingar fram brorsan framför kameran. Det är ju inte ofta man får till en något så när seriös bild på oss två om man säger så. Den andra bilden är väl den enda av dom hundra vi tog som inte ser helt störd ut från alla håll och kanter, haha! Men han är himla bra min lillebror - en av dom bästa om jag ska vara ärlig.Vore ingenting utan det mongot! ?

Nej men nu måste jag verkligen sätta igång med plugget inför det nationella provet i NO som vi har på tisdag. Hej jag kommer sitta där och tröstäta mitt jävla godis och inte fatta någonting! Typ så känns det, haha! Det är väl bara försöka få in det mesta i skallen och sen göra så gott man kan antar jag.

Efter pluggandet tänker jag i alla fall lägga mig i soffan, titta på "Kontoret" och käka vaniljglass med lakritssås! Bara så ni vet. :)

Ha det bäst!

Gillar

Kommentarer

Tilde Alm,
Haha, vilka sötingar :P
tildealm.blogg.se
Julia,
Söta bilder. Härligt att se några som bjuder lite på sig själva på bilderna. Man blir så glad av det :D
nunc.blogg.se
Esmeralda Edenberg,
Vi har kemi... Hade helst av allt velat haft biologi, lättast av dom svåraste eller vad man ska säga, haha! Ja, jag går ju i NO-klass, men alla andra har ju liksom läst typ dubbelt så mycket NO som jag eftersom jag bytte till den här klassen i slutet av 8an, så då känner man sig ju bara ännu sämre, haha! :3 Och tack, det kan behövas.. :]
nouw.comNone
Sara - Hold on be strong,
Y A S M I N E,
Söta bilder! Önskar att jag också hade ett syskon.
medy.blogg.se
Härliga bilder ^^ får mig att sakna min lillebrorsa :D <3 Han bor så långt bort nu, eller det är väl jag som bor långt bort xD
www.xn--annard-0xa.se