Indien VI

Indien 2010
Det var ett tag sen jag uppdaterade er med bilder från Indien, och eftersom jag ändå bara sitter här hemma och inte har nånting att göra, så kan jag ju lika gärna slänga upp ett par! ;) Några av er har säkert sett vissa av bilderna förut, men aja, så får det bli! :)

Floden som låg inte så långt ifrån där vi bodde i Agonda.
Jag och brorsan hittade en grymt cool ödla när vi va på väg hem från stranden! ;)
På väg till tågstationen skulle vi stanna o tanka, och fick vänta i evigheter tack vara dom långa köerna, haha! Det var den enda bensistationen i Agonda, och dom hade haft skut på bensin hela dagen, så när vi kom var det smock fullt, haha!
Pappa tidigt på morgonen på tåget påväg till Kochi. Vi åkte tåg i hela 15 timmar! Jag och mamma skulle egentligen dela kupé med två gubbar, men dom va fett äckliga och läskiga! :s Så pappa va så snäll så han sov med dom, och jag och mamma fick dela på en liten liten brits som kanske var 2 m lång och 1 m bred, haha!
Man har väl sovit skönare i sitt liv, men det dög väl... 8)
När vi väl var framme i Kochi och hade ätit och allt, så tänkte vi gå ner till hamnen. Då kom typ miljontals av skolbarn som precis slutat skolan, haha! Men dom va fett söta, vinkade och hälsade och var jätteglada att några vita log mot dom, haha! :) Dom tog till och med på Ellens långa och blonda hår för att dom tyckte det va så coolt, haha! :o , :)
Väl nere i hamnen så fanns det jättestora Chinease Fishingnets, som det hette. Asså det går inte att beskriva hur dom gjorde eller hur coolt det var! Fett häftigt med så stora fiskenät! :3
As mysigt var det att gå i hamnen när det va solnedgång också!
Bättre bild på fiskenäten.
Det va massa örnar som väntade på att fisken skulle komma upp med näten, haha! ;)
Fett roligt att gå bland fiskemarknaden! :D Grymt kul att fota där, för dom hade jättecoola o annorlunda fiskar och sånt! :o , Fast det blev inte så många bra bilder just därifrån... Men bläckfiskarna va söta... :3
Den här gubben va fett läskig! :o , Fast cool! :D Han lät precis som en katt, asså seriöst! ;o Och sen ville han att Emrick skulle hålla i dom där jäkla hammarhajarna o bläckfiskarna, haha!
Bild från när vi var ute och gick en stekhet morgon. Några typ byggarbetare tyckte våra kameror va jättetuffa, så dom ville att vi skulle ta kort på dom. ;)
Grymt söt valp! <3 Men han låg där på vägen alldeles ensam! :( Men han blev jätteglad när man kom fram till honom. :3
Glad fruktförsäljare. ;)
Ellen och Mathilda tillsammans med en glad riksha chaufför. :)
På kvällen gick vi på en Khatakali föreställning. Den handla typ om Indisk historia med massa konstiga gröna gubbar, haha! Men innan föreställningen fick man se när dom sminkade skådisarna. ;)
Fast själva showen var inte så bra, haha! Den va mest rörig och man fatta inte så mycket. Dom spelade så hög musik att alla i salen höll för öronen till slut, haha! xD Och sen va gubbarna fett läskiga! :o

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hehe, det blav ganska många bilder, och ganska mycket text... :3 , Hoppas ni inte somnade eller så, haha! ;)

Gillar

Kommentarer