Julbak på Torggatan

Ätbart
Canon EOS 600D | Canon EF 50/1.8 II

Hela eftermiddagen har vi julbakat förfullt här hemma på Torggatan. Med massor av julmusik och julmust på det så blev det en supermysig söndag! Vi bakade knäck, ischoklad, vit chokladfudge (som både ser ut och smakar som kolafudge) och lussebullar, både fyllda med vit choklad och gamla hederliga. Lägg märke till min snygga mustasch-lussebulle på sista bilden, hehe! :] Finaste hunden var också med och ville helst av allt smaka på alltihopa, haha!

I morgon så tänkte jag lägga ut något av dom recepten som vi använde oss av idag, låter det bra tycker ni? :)

Men som sagt, en väldigt mysig första advent!

Gillar

Kommentarer

D A H L È N,
en liten fråga... gör du bloggdesigner? :)
carolinedahlen.blogg.se
Esmeralda Edenberg,
Jag gör mina egna men inte vanligtvis till andra med tanke på att jag tyvärr inte har så mycket tid över till det. Men det händer ibland att jag gör något undantag. :)
nouw.comNone
Esmeralda Edenberg,
Det var det verkligen! :]
nouw.comNone
D A H L È N,
Okej, har du tid någon dag skulle jag vara intresserad :) Är trött på den jag har nu och jag vet hur den ska se ut men kan inte göra det själv ;)
carolinedahlen.blogg.se
Esmeralda Edenberg,
Åh vad kul att du är intresserad! :) Du skulle kunna mejla mig (esmeralda@edenberg.com) och förklara hur du har tänkt dig och så, så skulle jag kunna se vad jag kan göra. :)
nouw.comNone
Nikkis fotoblogg :D,
vad gott det ser ut !!:D
girlcanon.blogg.se
Jona,
Du knäpper så grymt fina bilder! Jag & min syster driver tillsammans en fotoblogg och tycker du skulle kunna ta ett besök och kommentera vad du tycker om våra bilder! :) Skulle bli helt överlyckliga då! // 2 av dina fans som gillar dig mest! :)
mjhsfoto.blogg.se/
Angelica,
Underbara bilder!
angeliqe.se
AnnaKK,
Vilken härlig blogg du har! Väldigt inspirerande, och jättefina och mysiga foton! :-) Ha det gott!!
annakk.blogg.se
Tilda ? foto & vardag ~,
Åh vad mysigt det ser ut! :D Själv brukar jag inte baka så ofta direkt, borde kanske börja med det? Verkar väldigt trevligt :)
invisibility.blogg.se