Jullov!

Porträttfoton
Canon EOS 600D | Canon EF 50/1.8 II

Äntligen säger jag bara! Gud så skönt det kommer bli med jullov! Julavslutningen i skolan var kanon - alltså vi måste nog ha stans skönaste lärare, haha! Himla roligt att ta jullov med ett stort leende på läpparna! :) Jag tänkte precis skriva att vi nu bara har en termin kvar utav grundskolan, men då skulle jag ljuga för er. I våran lilla kommun så pågår höstterminen till den 17 januari (min födelsedag förövrigt, ehehe!), så vi får inte våra betyg eller så förrän då. Helt knäppt, jag vet. Men som sagt, sjukt underbart skön med jullov är i det i alla fall! Nu är det bara några få dagar kvar till julafton och jag kan knappt bärga mig! Åh, haha! :')

Hur är det med er, förhoppnigsvis har alla ni andra också fått jullov nu? :D

Gillar

Kommentarer

Ana Zagreb,
Hej! Du har jättefina bulder på din blog!! Tyvärr har jag ingen jullov -måste jobba :( men ha det så roligt på din jullov! Hälsningar från Kroatien! :)
coffeeandcake.blogg.se
Mini,
Själv går jag inte i skolan längre, var längesedan jag hade jullov nu! :P Men hoppas du får ett bra lov! :) Kika gärna in på min blogg! :) Big kisses from Mini.
ministhoughts.blogg.se/
Linn,
Ja, och det är så otroligt skönt att ha lov!
jennylinnviktoria.blogg.se
Sofia,
Härliga bilder och skönt med lov! :-D
lovejournal.blogg.se/
JUNITJEJ,
Vilka fina bilder! Ha ett skönt jullov!
www.junitjejen.se
yasmine modell mamma och fru,
ha en fin kväll
www.yasminegill.blogg.se
Beatrice Jakobsson (foto),
Find Bilder! :)
beattriicee.blogg.se
Esmeralda Edenberg,
Tack ska du ha! :)
nouw.comNone
Esmeralda Edenberg,
Åh tack! :]
nouw.comNone
Esmeralda Edenberg,
Åh tusen tack! :) Ja, det är väldigt konstigt... Hahaha, ja precis så nu förväntar jag mig presenter från aaaaaalla läsare när jag fyller år, eheheh! :3 Haha, närå! :)
nouw.comNone