Julmys

Vardag, Ätbart

Jag har passat på att mysa så mycket som möjligt dom senaste dagarna för att få ut det allra mesta ur julen. Tiden går så himla fort och imorgon är det redan dan före dopparedan. Hur galet är inte det? Vill aldrig att julen ska ta slut, det är verkligen den absolut bästa tiden på året.

Jag brukar alltid bli så himla deppig där i dagarna efter julafton då jag inser att julen faktiskt har ett slut, precis som alla andra år, haha... Men i år så kommer min post Christmas depression förhoppningsvis inte vara lika grov som den brukar vara för på måndag bär det äntligen av till Australien och Nya Zeeland!!! Alltså det är så himla sjukt, händer det här på riktigt?? Är så himla taggad och nervös och lycklig och rädd och peppad så jag inte vet vart jag ska ta vägen!! Men jag ska försöka ta en sak i taget nu så först av allt: julafton och allt vad det innebär!

Jag myser som allra bäst i soffan med en kopp varm choklad eller vid brasan grillandes marshmallows med någon julfilm på tv eller julmusik i bakgrunden. Mmm, det blir inte mycket bättre än så!

Gillar

Kommentarer