Justin Timberlake | #JT2020Tour

Media
Samsung Galaxy S3
I lördags kväll stog vi på dansgolvet i Tele2Arena och dansade och sjöng för fulla muggar till Justin Timberlake som stod på scenen några tiotal meter längre fram. Gud vilken människa alltså! En mer talangfull man får man leta efter då han både dansar och sjunger som en gud, spelar piano och gitarr och som om inte det vore nog så är han dessutom skådespelare. Galet snygg är han också, inget snack om saken!

Han bjöd på en sådan otroligt bra konsert med både låtar från det nyaste albumet och några äldre som man gick och nynnade på när man var liten. Åh, blir alldeles glad i hela kroppen när jag tänker på hur sjukt himla bra det var! Det var sådan galet bra stämning när i princip hela arenan sjöng med till låtarna! Något av det häftigaste var när en del av scenen höjdes upp och gled ut över publikhavet. Och där stod vi ungefär 3 meter under honom. Alltså åh, det var så obeskrivligt bra! Det går inte ens att uttrycka med ord - man måste nästan ha varit där för att verkligen förstå hur maffigt det var!

Vi hade riktigt bra ståplatser dessutom, men precis som på Aviciis konsert så dog min mobil efter ett tag... Men jag hann i alla fall få några halvdana bilder som egentligen inte gör någon rättvisa överhuvudtaget, men ni kan i alla fall se hur det såg ut i det stora hela. Men som sagt, ingen bild eller film i världen kan förklara hur sjukt bra det var! Kärlek till den där mannen alltså!
  • Media

Gillar

Kommentarer

ELIN,
åh, grymt!
elinwahlberg.com