Kamratposten

Inredning
Canon EOS 600D | Canon EF 50/1.8 II | Tokina AT-X Pro 11-16/2.8

Mitt i julstöket så bestämde jag och min lillebror oss för att piffa till dörren till våran toalett på övervåningen. Det är i princip bara vi två som använder den och vi tyckte att den såg himla trist ut. Så vi drog fram alla KP-tidningar vi hade och valde ut några afficher som vi sedan tejpade fast på insidan av dörren. Ska jag vara ärlig så blev det riktigt snyggt, mahha! :) Mycket roligare än en vanlig vit vägg i alla fall och KP-afficherna kom äntligen till användning. ;)

På tal om Kamratposten så måste jag bara säga att det är en av världens bästa tidningar någonsin! Jag och min bror har prenumererat på KP i nästan 7 år och under den tiden har vi lyckats samla på oss 109 nummer! Åh, dom är så himla bra, haha! :) Jag kommer ihåg när man var lite mindre och man blev alldeles överlycklig när en ny KP låg i brevlådan. Nu känner man inte lika mycket glädje längre men än mer nostalgi. Kanske ett tecken på att man börjar växa ifrån KP? Lite sorgligt sådär, men Kamratposten kommer alltid ligga varmt kring hjärtat, oavsett hur gammal jag är. :)

Är det någon av er som prenumererar eller har prenumererat på KP? :)

Gillar

Kommentarer

Elin,
Vad smart! Skit(höhö)snyggt :D
piggelinen.blogg.se
Esmeralda Edenberg,
Hahaha, du ska bara veta hur jag asgarvade när jag såg din kommentar! Klockren, precis min humor, ehehehehe! :3
nouw.comNone
Esmeralda Edenberg,
En av affischerna som sitter på insidan av toa dörren föreställer KP-omslagen genom åren, och sen 90-talet har tidningen förändrats ganska mycket till utseendet. :) Lite kul sådär. :)
nouw.comNone
Esmeralda Edenberg,
Ja men eller hur! :) Ja, jag har faktiskt funderat på det, jag får se ifall jag anmäler mig eller inte. Men tack i vilket fall som helst! :)
nouw.comNone
Amanda,
sv; Jag tycker att du ska vara med! Haha :)
amandafoton.blogg.se
Laura,
jag och min bror prenumererade i typ tio år, det är verkligen världen bästa tidning! Att sitta på toa och stirra in i alla coola posters verkar helt underbart ju! ;)
fancyphotography.blogg.se
melinda,
Jag vill bara hälsa en god jul och gott nytt år önskar Millesfoto.blogg.se :)
millesfoto.blogg.se
Esmeralda Edenberg,
Åh tack detsamma! :)
nouw.comNone
Esmeralda Edenberg,
Ja eller hur! :) Precis, så mycket snyggare och roligare än en vanlig vit dörr liksom! ;)
nouw.comNone
Esmeralda Edenberg,
Världens bästa och världens snyggaste! :')
nouw.comNone