Kanelbullar i efterskott

Vardag
Canon EOS 600D | Canon EF 50/1.8 II

Jag tror nog att det inte var en enda som missade att det var kanelbullens dag igår? Både mitt Bloglovin- och mitt Instagramflöde var i alla fall fulla utav bilder på kanelbullar, haha! Men bara för att gå mot strömmen och för att vara lite busig och egen sådär så bloggar jag om kanelbullar idag istället, mohahaha!

Hahaha, nejdå, men idag så bakade vi faktiskt kanelbullar på Hemkunskapen i skolan och dom som blev över fick vi ta med oss hem i papperspåsar från Pressbyrån. Fett proffsigt! :) Nej men mina blev faktiskt supergoda om jag får säga det själv! ;) Mamma bakade även massor med bullar igår kväll och jag kan säga att lukten hänger i än idag! Wonderful, finns nästan inget som luktar godare än nybakta bullar ju! :3

Nu har jag i alla fall tagit fredag vilket känns så underbart skönt! Superfint väder är det idag också, så jag tänkte ta med mig kameran ut på en liten promenix eller så. Sen så har jag en del läxor att ta tag i, men det är en helt annan femma... :)
  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Becka [fotoblogg],
Åh, nomnomnom. :3
photos-by-becka.fotoblogg.nu
Linda ?,
Hej :D Du hade ju Photoshop CS5 förut och jag undrar om du laddade ner några fonts till det? Jag har nämligen CS5 och vill ha fler fonts men vill tyvärr inte betala så undrar om du har några tips på sidor där det finns snygga stilar som är grattis? :) Tack på förhand! Kram Linda ?
grahnensliv.blogg.se/
Frida,
Åh det ser mumsigt värre ut det där! ;) Vad är din mejl förresten? Jag mejlade till esmeralda@edenberg.com, är det fel mejl? xD
fridazlindqvist.blogg.se
Laura,
Jag hade också tänkt vara mainstream och baka, men gjorde aldrig det haha.... nästa år så! fin bild också ju!
fancyphotography.blogg.se
Esmeralda Edenberg,
Det var det verkligen! :) Yesbox, det är min adress det! :) Jag har läst ditt mejl men har inte haft tid att svara än. Kommer ett svar strax. :)
nouw.comNone
Esmeralda Edenberg,
Ja, det finns en jättebra sida, http://dafont.com, där man kan ladda ner massor av snygga typsnitt! :)
nouw.comNone
Linda ?,
Sv: tack så jätte mycket :D Kram Linda ?
grahnensliv.blogg.se/