Lejonungar

Djurfoton
Canon EOS 600D | Canon EF 50/1.8 II

Precis som ni kunde se i videon som jag publicerade förut så var det alltså detta vi höll på med i lördags - massor av mys med världens sötaste lejonungar!

Detta är utan tvekan något av det häftigaste jag har varit med om! Att få chansen att få komma så pass nära ett par lejonungar är ju inte varje dag man får. Dom var lite rädda och osäkra i början, men efter ett tag började dom slappna av mer och mer och vissa av dom vågade sig fram tillslut. Det var så himla obeskrivligt. Jag skulle mer än gärna ha suttit där hela dagen. Och något av det bästa är att jag faktiskt ska ha praktik där i höst! Jag kommer berätta lite mer om det i ett annat inlägg lite senare... :)

Detta är en dag som jag sent kommer glömma för oj vilken häftig upplevelse det var. Och som är ju så himla söta så att man typ avlider, gah! Helt underbara!

Gillar

Kommentarer

Daniela,
Gud vad ljuvligt!! drömmen! :) Skulle nog älska att gå på din utbildning, synd så finns de inte i finland på svenska.:/
nattstad.se/dannosfoto
Alma,
Alltså jag dör så söta!!! Är så avundsjuk på dig!!
photoab.blogg.se/
Jenny,
Åh jag blir så avundsjuk! Jag skulle så himla gärna vilja praktisera på en djurpark.. Ångrar lite ibland att jag valde en hästutbildning istället för "djurpark".. Lycka till på din praktik i alla fall! :)
jennyemilssson.blogg.se
Sara,
Men näe, jag dör! Fasiken så söta!
ekebergsara.blo.gg
amanda
,
Hur gamla var dessa sötsnosar när du hälsade på dem? Så jäkla söta!! 😃
esmeraldaedenberg
esmeraldaedenberg,
Kommer tyvärr inte ihåg exakt hur gamla dom var, men några veckor skulle jag gissa på. Ja gud, sötare får man leta efter! <3
nouw.com/esmeraldaedenberg