Månadens bild - Januari


Nu är januari över och 4 veckor har gått. Detta betyder att jag har lyckats skrapa ihop 4 stycken bilder till Veckans bild, alltså dom bilderna här ovanför ?. Med tanke på den nya månaden så är det därför eran tur att rösta fram Månadens bild!

Ni gör alltså så att ni kommenterar vilken bild ni tycker om mest av dessa fyra Veckans bild-bilderna här ovanför. Den bilden som får flest röster kommer då alltså bli Månadens bild för januari. Jag hade tänkt mig att ni får rösta fram tills på söndag. :)

I slutet av året kommer vi alltså ha fixat ihop 12 olika bilder (en för varje månad) och av dom kommer ni sedan få välja ut vilken som blir Årets bild! Ifall ni vill veta mer om detta lilla "projekt" jag har eller vad man nu ska kalla det, så kan ni klicka här. :)

Ni får alltså rösta på Månadens bild i en kommentar till det här inlägget och ni kan rösta på bilderna från vecka 1, vecka 2, vecka 3 eller vecka 4! :)

Gillar

Kommentarer

Esmeralda Edenberg,
Hej du! Ja, det var det verkligen! :) Kul att du kommer börja blogga igen! :D Tyvärr måste jag faktiskt säga nej, jag hinner tyvärr inte fixa bloggdesigner åt andra. Jag har gjort vissa undantag och så, men just nu känner jag att jag verkligen inte har tid att fixa i ordning någonting bra. Det kommer bara bli halvdant i såna fall och då vill jag helst inte göra överhuvudtaget! :] Men kika in på designadinblogg.se , där finns det massor utav tips på hur man designar sin blogg, så då kanske det funkar lite lättare! :) Kram kram!
nouw.comNone
Sandra,
Alma,
Hmmm... svårt val... Men får nog bli 1an ändå! Riktigt grym är den!
photoab.blogg.se/
Anonym
,
Jag röstar på bild 3 men tycker alla bilder är sjukt fina!
Anonym
,
3;)
Anna,
Det stod mellan 3:an och 2:an, men det blir 3:an som från min röst - galet bra skärma!! :D
daich.blogg.se
L.,
Elsa
,
Vecka tre! Riktigt snygg bild:)
Alicia
,
Är det för sent att rösta? Jag röstar på vecka 3 i så fall, passar perfekt för januari liksom ;)