Med vinden i pälsen

Benson
Canon EOS 600D | Canon EF 50/1.8 II

Två (eller egentligen en) bilder från promenaden som jag gick tillsammans med hunden förut idag. Det super varma sommarvädret vi hade nyss är som bortblåst. Bokstavligt talat. För gud vad det blåser och stormar ute! Helt sjukt, det känns som om hela huset skakar ibland! När vi var ute och gick så började det regna också, men det är Benson absoluta favorit väder! När det är regn och rusk går han med nosen i vädret och tungan fladdrande och bara njuter, haha! Knasiga hund! ?

Blåsten märkte man också av på fotbollsplanen idag. Imorse spelade vi nämnligen våran första hemmamatch och jösses vad vinden ven! Det var som om bollen stötte i mot en vägg när den var uppe i luften. Inte speciellt kul att ha motvind då inte... Slutresultatet blev 1-1, men det är väl så rättvist som det kan bli antar jag, även om det alltid känns skönt att vinna såklart, hehe... :]

Jag var ute och fotade lite förut också. Men det tog inte lång tid förän jag gav upp. Det blåste så mycket att det var superjobbigt att försöka få någorlunda fokus med makroobjektivet på dom små blommorna. Men jag ska se ifall jag fick någon bra bild, så kan jag ladda upp dom här sen! :)

Nu måste jag kila, ha det så bra!
  • Benson

Gillar

Kommentarer

Julia,
sv: Åh tack så mycket! Måste bara säga att du är så himla duktig på att fota, jag gillar verkligen din blogg! :)
juliasmagazine.blogg.se/
Mathilda ?,
Nä gud vad söt! :D
grahnforever.blogg.se/
Becka [fotoblogg],
Åh så söta bilder! :D
photos-by-becka.fotoblogg.nu
Amelia ?,
Åh, vilken fin bild!
ameliaharrysson.blogg.se/