Midsommar bilder

Vardag
Canon EOS 600D | Canon EF 50/1.8 II

Här har ni några bilder från gårdagens midsommarafton. Hade det kanonbra med supermycket god mat, roliga lekar, massor med bad, fotbollsspelande i blött gräs, fint väder, bra sällskap och så vidare. Precis som en midsommar ska vara! :) Tack till alla er som gjorde gårdagen toppen! :)

Vad gjorde ni på midsommarafton? Hade ni en bra dag? :D

Idag är det en sån där slapp dag. Vaknade ganska sent för att vara mig och nästan enda sen dess har jag suttit och redigerat bilder. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu, men det visar sig väl! :)

Vi hörs när vi hörs, pusshej!
  • Vardag

Gillar

Kommentarer

josefine,
superfina bilder, och din header är så så så snyygg!
iosefinthuresson.blogg.se
Esmeralda Edenberg,
Åh, tack så jättemycket! :]
nouw.comNone
Becka [fotoblogg],
Åh, helt underbara bilder!! Älskar verkligen vattenbilden & den med fötterna, har du något speciellt tips eller knep när du fotograferar? :D
photos-by-becka.fotoblogg.nu
Esmeralda Edenberg,
Åh tack så mycket! :) När jag fotade vattenbilderna eller bara överhuvudtaget? Asså det är svårt det där med tips, för det finns så himla mycket! Det finns ju liksom inga rätt och fel heller, det är bara en själv som kan sätta gränserna. ;) Men det jag brukar tänka på är ljuset, känslan och att försöka att få med lite annorlunda vinklar och liksom hitta på nya grejer! :)
nouw.comNone
Olivia,
Vad härliga bilder riktigt somriga :)
fotogeenique.blogg.se
Amanda,
vilka finfina bilder! :)
happinessfoton.blogg.se
Mathilda ?,
Super härliga bilder! :)
grahnforever.blogg.se
Flutterby Photography,
Jag älskar den mustiga mättnaden i färgerna.
flutterby.blogg.se/
Esmeralda Edenberg,
Åh vad kul att du tycker det, tack! :) Kikade in lite snabbt på din blogg och måste säga att din bild i headern är hur himla fin och mysig som helst! :3
nouw.comNone