Min tisdag

Vardag
Samsung Galaxy S3 | Photoshop CS6

Idag har jag...
• ... vaknat upp med ena strumpan på sne och den andra på vift någon annanstans. Kommer inte ens ihåg att jag tog på mig strumpor innan jag gick och la mig igår kväll...
• ... hunnit äta upp all min tröstmat innan jag ens blivit klar med del 1 av 3 i dom nationella proven i kemi som vi hade idag. Förövrigt har jag nog aldrig lämnat in några sämre prov i hela mitt liv, så hej på dig failarN, trevligt att råkas!
• ... tröstätit ännu mer tillsammans med brudarna på McDonalds. Fast ska jag vara ärlig skulle vi ha käkat där oavsett, ehehe...
• ... sprungit en himla massa. Hela 8 km blev det totalt på crosstrainern och fan vad skönt det var att få ur sig massa skit! Lite styrka på det också så mådde man prima efteråt!
• ... fått spontanbesök av finaste pojkvännen (som dessvärre inte kom med på bild).

Japp japp, så har min tisdag sett ut. Helt ok ändå. :)

Och jag måste bara få tacka som himlans för alla superfina kommentarer som jag fått till inlägget från igår. Ni anar inte hur mycket era fina ord hjälper en på traven! Tack, ni är allt bra ni! ?

Nu ska jag nog gå och knyta mig. Ny dag i morgon och så vidare, så det är väl bara att tuffa vidare!
Vi hörs! :)
  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Olivia,
jag hade nationella prov i fysik... samma här.. det var det sämsta prov jag nånsin gjort... :O Om jag har riktigt tur så får jag ett E (har aldrig fått lägre än C förut på ett prov)
www.oliviiasvardag.blogg.se
Esmeralda Edenberg,
Ja, jag känner också att jag har riktigt tur om jag får ett E... Det är precis likadant för mig, jag har alltid fått C eller högre på prov annars, så det här känns ju inte sådär jättebra om man säger så... Aja, det får väl helt enkelt bli som det blir, vad gör detta om hundra år liksom? :)
nouw.comNone
Cecilia,
Tro mig det gick inte bra för mig heller när jag gjorde nationella i NO-ämnena på högstadiet haha.. det var bara ett stort skämt..
ceciliapetterssons.blogg.se
Tess,
ser ut som en superhärlig dag! =) mvh Tess
tessgothe.wordpress.com
Becka [fotoblogg],
Så fina bilder, hihi. ?
photos-by-becka.fotoblogg.nu