Minnen från 2013

Inspiration
Canon EOS 600D | Canon EF 50/1.8 II

För nästan exakt ett år sedan skrev jag ett inlägg om denna minnesburk.
Under året som gått har jag alltså skrivit ner varenda litet lyckligt minne på papperslappar och förvarat dom i burken på bilden ovanför. Alla fina ögonblick under 2013 finns alltså samlade i burken - allt från den största händelsen till dom där små men fina orden som någon en gång sa. Burken är proppfull och under dom senaste månaderna har det varit svårt att trycka ner lapparna. Det visar ju bara att 2013 förde med sig väldigt många fina minnen.

Resten av kvällen tänker jag alltså mysa ner mig i sängen tillsammans med musik och läsa igenom alla lappar från minnesburken. Minnas tillbaka till allt fint från förra året.

Jag håller dessutom på att göra i ordning en ny minnesburk för 2014. Jag använder en större burk i år eftersom burken från 2013 tydligen inte räckte till ordentligt... :)

Detta är någonting som jag tycker att alla borde göra! Så himla fint och enkelt sätt att komma ihåg och minnas allt fint man har varit med om. Precis sånt som man behöver påminnas om av och till.

Gillar

Kommentarer

Molly,
Gjorde faktiskt en tidigare ikväll, älskar verkligen idén!:3
nordwest.blogg.se
Lovisa,
Åh, vilken fantastiskt fin idé! Det här måste jag verkligen göra ?
randombutterflyy.tumblr.com
Matilda,
Du nämnde burken i ett tidigare inlägg för några dagar sedan vilket gjorde att jag kom ihåg idén så nu har jag också en :) Gillar verkligen grejen med den!
tildasofias.blogg.se