Minnen i en burk av glas

Inredning
Canon EOS 600D | Canon EF 50/1.8 II | 1/6 sek | F/1.8 | ISO-100 | Stativ | Självutlösare

Det har ju blivit en väldigt stor grej det här med minnesburkar. Jag tänkte köra på en alldeles egen minnesburk inför 2013. Man skriver alltså ner alla fina minnen man får med sig under året, både stora som små, och lägger ner papperslapparna i burken. På nyårsafton så kan man sedan öppna burken och minnas tillbaka till alla dom fina stunderna under det gångna året. Jag tycker att det här är en superrolig och mysig grej, så det är klart att man inte kan låta bli att göra samma sak! :)

På bilden ovanför ? ser ni alltså min minnesburk - Memories from 2013. Jag har använt mig av en gammal Nutellaburk som jag sedan har skrivit på. Jag tejpade också fast en bit negativ film (som jag fick med när jag fick mina analoga bilder framkallade) runt om burken. Den här burken har fått inta fönsterplatsen. :)

Igår kväll och natt så var jag förövrigt hemma hos Linnea tillsammans med några andra fina tjejer och jag kan inte komma ihåg senaste gången jag skrattade så mycket! Asså det var helt sjukt kul, hahaha! ? Ett perfekt minne att inleda minnesburken med! :)

Gillar

Kommentarer

Felicia
,
Hej! Jag heter Felicia och är ny läsare av din blogg. Tycker du är jättecool och tar grymma bilder! Jo, jag skulle behöva lite hjälp. Jag gillar din bloggdesign jättemycket, och undrar om du skulle vilja hjälpa mig med en bloggdesign? Du kanske kan maila mig så kan jag skriva mer detaljerat och så kan du bestämma om du vill ta dig an uppdraget eller inte! Hoppas du kan hjälpa mig. Kram Felicia
Esmeralda Edenberg,
Hejsan Felicia! Gud vad roligt att du tycker om min blogg och det jag håller på med! Tack ska du ha! :) Tyvärr så måste jag säga nej - jag gör inga bloggdesigner till andra. Jag känner att jag varken har tillräckligt med tid, vilja eller kunskap till det. Men det var himla kul att du frågade och jag hoppas att du hittar någon annan som kan göra i ordning din blogg. :)
nouw.comNone
Veronica,
Vilken fantastiskt bra grej!! Så himla fint att kunna minnas och återuppleva årets alla fina stunder vid årsskiftet..
veronicas.shapemeup.se
Malin,
Åh vilken smart idé det ska jag nog också göra' :)
www.mallisss.blogg.se
Detta är en jättefin grej att göra. jag borde också göra en faktiskt! så roligt att läsa senare:)
annicastyle.blogg.se
Emma,
Åh det där ska jag också göra! :D
waitwhut.blogg.se
Catta,
bästa idén 2013
stonedeaf.blogg.se
bra idé och superfin bild!
adaras.se
Becka,
hej ! Vad använde du för penna när du skrev ? försöker göra en egen burk :) kram
mittlivsommugglare.blogg.se
Esmeralda Edenberg,
Jag använde en vanlig spritpenna. :)
nouw.comNone