Mitt i veckan

Vardag
Canon EOS 600D | Canon EF 50/1.8 II

Femton minuter över fem ringde klockan (skoja, alarmet på mobilen tjöt som fan rättare sagt) och hur gärna jag än ville ligga kvar i min varma säng så var jag ju så illa tvungen att ta mig upp och ut i kylan. Skoldagen var så lång som enda till 15:50 (samma tid som vi slutar tre dagar i veckan...) och då var det bara att ta bussen och tåget hem igen. Tog en sväng förbi massören på vägen hem också. Så. Sjukt. Behövligt. Jag typ låg där och sov kan jag tala om för er, ehe... Min rygg är fortfarande lite kletig och jag luktar ungefär som en vandrande linimentflaska, men det är sånt man får ta liksom! Som sagt, något som min onda rygg och nacke verkligen behövde!

När jag kom hem fixade jag och brorsan i ordning middag (= svängde förbi hos våran kära granne pizzerian) och det fick bli ett perfekt avslut på en lång dag!

Funderar på om jag antingen ska lägga mig i soffan och glo på Idol eller som jag ska redigera lite bilder från Island. Ni är några stycken som har lagt märke till att det var väldigt längesedan jag laddade upp några bilder från Islandsresan och jag är så himla ledsen över det! Att jag inte har hunnit ladda upp fler bilder alltså. Jag har fortfarande så sjukt många bilder att visa er, men jag är så sjukt dåligt med tid till det! Jag lovar att jag ska sätta igång med resten av bilderna så fort jag kan. :)

Ni får ha en bra onsdagskväll så hörs vi! :)
  • Vardag

Gillar

Kommentarer

johanna,
Skulle också behöva svänga förbi massören.. men icke.. får leva med stela axlar och nacke ;)
tigermysig.blogg.se
Lisa - Foto & vardag,
Sv; åh tack så mycket!
lisasmedberg.blogg.se
ninni,
sv: den heter ninnimedn.tumblr.com/
ninnikarlsson.forme.se
johanna,
fin blogg!! kika gärna in på min då jag har en bloppis just nu! :)
johannabellander.devote.se
Elin T Foto,
Hur lång tid tar det för dig att pendla om du måste gå upp kvart över fem på morgonen? :o Och vilken linje läser du? :)
elintfoto.blogg.se
Esmeralda Edenberg,
Det tar ungefär en timme totalt med både tåg och buss, men sen måste jag cykla till tågstationen runt halv sju, så det är därför det blir ganska tidiga mornar. :) Jag går Djurparkslinjen. :)
esmeraldaedenberg.blogg.se
Esmeralda Edenberg,
Okej, det skulle vara supersnällt! :)
esmeraldaedenberg.blogg.se