Mobilbilder från veckan som gått

Vardag
Samsung Galaxy S3 | Photoshop CS6

Tja snyggingar!
Söndag idag och den här veckan som har gått har varit super! Bilderna här ovanför är några som har hamnat på Sammys minneskort under veckan, eftersom att jag fotar med den i princip varje dag.

Nu under helgen har jag t.ex kollat på en hel del bra innebandy och därför för det mesta hängt nere i Duveholmshallen. Där kunde man få en popcornglass för 18 riksdaler så det var ju liksom ett ganska givet köp. Natten till idag så sov jag hemma hos världens bästa Charlie där det bjöds på ostbågar till frukost och nu på eftermiddagen har jag agerat linjedomare till våran träningsmatch. Själv kunde jag inte vara med pga en cp-fot men vi tog hem en vinst på 8-0, så det kändes ju riktigt bra det i alla fall! :) Nu på kvällen gick jag och brodern bort till affären och köpte godis, för det tyckte vi att vi var värda. Särskilt han som har spelat så ruskigt bra innebandy hela helgen. Ahmen hej, stolt syster här!

Så ja, veckan och helgen har varit riktigt bra! :) Bara ta nya tag inför nästa vecka där bl.a 3 olika nationella prov ska hinnas med. Effektivt ska det va! Eller nåt...

Hur har eran vecka sett ut? Har den varit sådär superduperawesome, helt gå-och-dö-orkar-inget-palla-liksom eller har den bara rullat på som vanligt? :)
  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Matilda,
Jag borde också fota mer med min mobil men jag bara glömmer det ju liksom... Min vecka har varit stressig, flera projekt, nationella prov och föredrag som ska vara klara. Det var ju det där med att man skulle vara effektiv..?
matildasfoto.blogspot.com
Maja,
Kan inte du ha en fototävling där man vinner nåt pris? :)
majaellen.webblogg.se
Becka [fotoblogg],
Åh så fina bilder.
photos-by-becka.fotoblogg.nu
Elin,
Du måste kolla denna bilden på weheartit. Så typiskt dig alltså! :D http://weheartit.com/entry/44669609/via/heartit_
Elinfiliipsson.blogg.se
Esmeralda Edenberg,
Hahahahaha, åh gud ja! Så himla jag på något sätt, haha! :3
esmeraldaedenberg.blogg.se
Alice,
Vart någonstans har du köpt ditt mobilskal? :)
aliceedin.blogg.se/