Mr. Fluff

Benson
Canon EOS 600D | Canon EF 50/1.8 II | 1/1250 sek | F/1.8 | ISO-400 | Photoshop CS6

Här är tre bilder på Fluffmaistro himself som jag fotade för ungefär en månad sen. Alltså titta på honom, det är ju bara massor av hår överallt, haha! Om han var så här fluffig för en månad sen så kan ni ju tänka er hur långhårig han är nu! Bearded Collie har ju egentligen päls enda ner till marken, men jag tycker att dom är så mycket finare och mer lättskötta när dom är nerklippta. På tal om nerklippning så ska Benson iväg till frisören på onsdag, så då ryker allt fluff. Han börja bli riktigt risig nu så det är nog mer än dags. :) Visst, han är hur gosig som helst med all sin päls, men som sagt så tycker jag att han är så mycket finare när han är korthårig. :) Ni kan ju checka in Bensons kategori här i menyn ifall ni vill ha några bilder att jämföra med. Han ser nästan ut som två olika hundar beroende på om han är lång- eller korthårig. ;) Men oavsett hur han ser ut så är han ju världens bästa ändå!

Nu ska jag nog stoppa i mig ännu en macka innan jag byter om för fotbollsträning. Ska jag vara ärlig så är jag sjukt opepp just nu, men det går nog över när man kommer ut på planen. Eller ja, man kan ju i alla fall hoppas på det, hehe... :)

Ni får ha det så bra så länge så hörs vi! :)
  • Benson

Gillar

Kommentarer

Laura,
Benson är så söt! Jag tänkte faktiskt på att det var ett tag han syntes på din blogg, så det var en trevlig överraskning ;)
fancyphotography.blogg.se
ylva,
Haha min hund blir också som två heeeeelt olika hundar beroende på hur mycket han är klippt!
hummingmelodies.blogg.se/
Becka [fotoblogg],
Sabina,
Hej , tänkte fråga dig ifall du har lust att göra en bloggdesign åt mig ? och om du tar betalt för det hur mycket tar du ? vill ha nästan som din , ska ha det för foto och skriva om min vardag bara. hör av dig..snälla :)
sabinasjostrom.webblogg.se
Tilda,
Så himla söt! Min hund Siri är också ett enda moln av fluff ibland. Problemet är ju bara det att hon hatar att bli borstad...
tildasphoto.blogspot.com
Alicia F,
gud vilka fina bilder! och söt hund!
mariefrick.blogg.se/
Esmeralda Edenberg,
Hejsan! Jag har fått den här frågan förut, men jag måste tyvärr säga nej till dig också. Jag har inte tillräckligt med tid, tålamod eller kunskap för att göra designer till andra. Jag vill ju att det ska bli så bra som möjligt, och ifall det inte blir det och bara blir halvdant istället så är det liksom bättre ifall du hittar någon som kan göra jobbet bättre än vad jag kan. :) Jag hoppas att du förstår vad jag menar och tack för att du frågade ändå! :)
nouw.comNone