Nallebjörnar

Vardag
Väldigt supermega brusiga bilder, men skyller på det ljus som inte fanns som gjorde att jag fick pessa ISO:t till max. Bilderna är mest till bara för att visa er! :)

Alltså, titta bara på dom! Så sjukt, underbart söta! Kan inte få nog av dom, dom är ju som små nallebjörnar allihopa! Och så himla gosiga och busiga! Var väldigt svårt att slita sig därifrån kan jag säga. Vill ta hem dom allihopa, haha! ?

Jag och mamma följde med en av mammas kompisar till en som har en kull Eurasier med 6 valpar. 6 veckor är dom, och vi följde med för att dom skulle socialisera sig lite och vänja sig vid folk. Det kommer tydligen massor med olika människor och hälsar på dom varje dag, bara för att dom ska känna sig trygga, så det kommer nog bli riktigt bra hundar av dom där. :)

Vill så gärna ha en sån här liten fluff boll! Dom var så gulliga när dom sprang rakt in i en, när dom bet i kamerabandet och när dom lekte med diskborsten. En somnade till och med i mitt knä, så sjukt gulligt! :') Tycker nog att en sån här sötnos skulle passa perfekt som livskamrat och Benson! :)

Är dom inte helt sjukt söta?! ?

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

HANNA,
claudia,
aaw, gud vilka små sötingar, en sån skulle man ju ha i julklapp !
claudiamilena.blogg.se/