När spelnörden tar över

Vardag
Canon EOS 600D | Canon EF 50/1.8 II

Jag vet inte ifall ni vet det här om mig, men jag är en sådan sjuk spelnörd! Okej, jag är inte en sån som sitter och lanar hela dagarna, men jag älskar verkligen att spela spel på både PC, Wii och Xbox när jag väl har tid. För en del av pengarna som jag fick i julklapp så beställde jag därför två spel. Harry Potter and the Goblet of Fire och ett expansionspaket till ett av mina favoritspel - The Sims 3 Husdjur. Så nu har jag en hel del som jag kan sitta och nörda med! :) Jag ska precis installera spelet på bilden, så det är väl framför datorn som jag kommer hålla till under dagen. Inte det mest sociala kanske, men himla kul ändå! :)

Är det någon av er som är lika spelnördig som jag? :)
  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Tilda ?,
Sv: Ja trean är bäst av alla :D Grafiken är grym och det är lätt att styra och sånt! :) Har kommit till slutet av Hemligheternas Kammare men kan inte spela klart eftersom jag inte kan döda basilisken, sjukt frustrerande xD
invisibility.blogg.se
Esmeralda Edenberg,
Hahaha, sånt är så himla jobbigt! Då brukar jag typ nörda tills jag får damp, skita i spelet i flera månader, försöka sen igen och då typ klara det på en gång, haha! :3 Som sagt, ska bli as roligt att spela dom! :D Man får ju sån himla nostalgi av dom spelen... :')
nouw.comNone