När spelnörden tar över

Vardag
Canon EOS 600D | Canon EF 50/1.8 II

Jag vet inte ifall ni vet det här om mig, men jag är en sådan sjuk spelnörd! Okej, jag är inte en sån som sitter och lanar hela dagarna, men jag älskar verkligen att spela spel på både PC, Wii och Xbox när jag väl har tid. För en del av pengarna som jag fick i julklapp så beställde jag därför två spel. Harry Potter and the Goblet of Fire och ett expansionspaket till ett av mina favoritspel - The Sims 3 Husdjur. Så nu har jag en hel del som jag kan sitta och nörda med! :) Jag ska precis installera spelet på bilden, så det är väl framför datorn som jag kommer hålla till under dagen. Inte det mest sociala kanske, men himla kul ändå! :)

Är det någon av er som är lika spelnördig som jag? :)
  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Roligt med dataspel :) själv är jag också en riktig spelnörd, men mer åt spel som WOW, call of duty etc ;). Kram
catchingfeelings.blogg.se
johanna,
hehe jag äslar också the sims 3 så du är inte ensam, har destination världen, men skulle installera det idag men tyvärr så funkade det inte. Vilka expantionspaket har du till the sims 3? :)
www.johies.blogg.se
Esmeralda Edenberg,
Man blir så himla irriterad när spelen krånglar sådär! Jag hoppas att du får det och funka sen ändå. :) Jag och min bror delar på dom flesta The Sims 3-spelen, och vi har Husdjur, Destination världen, Kvällsnöjen, Leva livet, Drömjobb och några prylpaket. :)
nouw.comNone
Elin,
Jag har funderat på att köpa The Sims 3 Husdjur, är det roligt? :)
elinnystrom.blogg.se
Linn Bank,
Jag älskar The Sims 3 jag också! Gillar destinationsvärlden där man kan ut och resa! Vilket är din favorit av alla expasionspaket? :)
linnhs.blogg.se
Jennifer,
Ooja! Det spelet ska jag beställa också, ett av mina favoriter! :D Fungerar det bra och finns det många djur att sköta? :)
fotokatter.blogg.se
Tilda ?,
Jag har också Harry Potter and the Goblet of Fire! Har dock bara spelat det en eller två gånger då jag tycker spelet var så konstigt "upplagt" eller vad man ska säga. Tyckte det var jättesvårt att styra "gubbarna" också.. Har även de tre första spelen och dom är AWESOME :D
invisibility.blogg.se
Esmeralda Edenberg,
Ja, jag har också bara spelat det någon enstaka gång och än så länge tycker jag inte att det är alls lika bra som trean... Men det kanske blir bättre, vem vet! :) Jag fick faktiskt hem det första och andra spelet idag, så det ska bli superroligt att spela dom också! :D Ifall dom är lika bra som trean (vilket alla påstår) så har jag ju massor av roliga speltimmar att se framemot, hihi! :3
nouw.comNone
Tilda ?,
Sv: Ja trean är bäst av alla :D Grafiken är grym och det är lätt att styra och sånt! :) Har kommit till slutet av Hemligheternas Kammare men kan inte spela klart eftersom jag inte kan döda basilisken, sjukt frustrerande xD
invisibility.blogg.se
Esmeralda Edenberg,
Hahaha, sånt är så himla jobbigt! Då brukar jag typ nörda tills jag får damp, skita i spelet i flera månader, försöka sen igen och då typ klara det på en gång, haha! :3 Som sagt, ska bli as roligt att spela dom! :D Man får ju sån himla nostalgi av dom spelen... :')
nouw.comNone