Nu är jag redo

Vardag
Canon EOS 600D | Canon EF 50/1.8 II

Jag var nyss iväg och införskaffade detta ? så nu är jag så redo man kan bli inför morgondagen/kvällen/natten ute i skogen. Hela klassen ska till en stuga och spendera natten där. Vi ska grilla, bada, lyssna på musik och bli uppkäkade av myggor. Sounds pretty good to me ändå. Det kommer nog bli asbra! Det skulle inte förvåna mig ifall det är pissväder och spöregn - det skulle vara våran klass, haha. Men vi får hoppas på det bästa och det blir ju vad man gör det till, eller hur? I vilket fall som helst så hänger kameran med så jag drar upp några bilder ifall vi kommer hem levande.

Nu ska jag strax ner en sväng till Backavallen för att vara med på halva fotbollsträningen. Blir en snabb vända hem och duscha innan det bär av mot skolan för andra gången idag. Vi ska ha någon slags avslutningstjoff med klassen och allas föräldrar osv.

Ni som slutar nian - har ni också massor av såna här roliga tjoffiloffer med era klasser nu dom sista veckorna? :)

I alla fall. Efter den lilla trudelutten ska det packas lite smått inför imorn. Sverige kör ju landskamp mot Makedonien ikväll också (fotboll alltså), inte missa hörni!

Ha det finfint så hörs vi! :)
  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Junitjej,
Ha det så kul med klassen!
www.junitjejen.se
Annster,
Låter roligt :)
annster.se
Olivia,
Vi har inte sommarlov förrän 14 juni. I morgon har vi en vanlig dag, på onsdag ska vi städa skåp och lämna in nycklar. Men nästa vecka ska vi till Åland (måndag och tisdag) sen ska vi ha n¨n femkamp och sista dagen innan avslutningen så har lärarna planerat in nån överraskning. :)
www.oliviiasvardag.blogg.se
Thea,
Ellinor
,
Vet precis hur det är med ens klass och spöregn, hoppas på att det inte kommer hagla på er! ha det så bra :D
Kakan,
Ääääälska nutella!<3
kakansbekannelser.blogg.se
Elin,
gu så mycket gott!
www.fluffmonster.blogg.se
Linda,
Va roligt det låter kommer ihåg hur det var en gång för länge sen när man gick i nian :) Hoppas ni får riktigt skoj och att det inte regnar på er.
lindistips.com/
jennifer,
Låter mys, ser gott ut! :)
trendbyfriends.blogg.se
Ida,
Alla nior på vår skola hade en avslutningsmiddag/filmgala i tisdagskväll, men det var inte som er där man hade en date och allt ;) Men det var kul! Vi slutar på torsdagkväll och på dagen ska vi ha någon sorts dag nere i stadsparken, typ olika lekar och sånt, grilla korv med.. Men min klass är riktigt mongo och alla är jätteolika och vi har ingen sammanhållning alls typ så ^^ Är inte jätteledsen över att sluta i den direkt ;) Men på fredag kan i alla fall niondeklassare i hela Skaraborg åka till Skara Sommarland och det ska jag och mina kompisar göra och det ska bli askul! :D
twitter.com/ida_bjornfot