Nu tar vi helg

Benson
Canon EOS 600D | Canon EF 50/1.8 II

Hej på er!
Obeskrivligt skönt med fredag hörni! Så skönt att bara kunna slappna av en stund efter en skolvecka full av plugg. Just nu ligger jag på golvet och myser med hunden samtidigt som fina toner strömmar ut ur högtalarna. Benson ser ungefär lika trött ut som jag känner mig, haha... Lite senare kommer Charlie hit för att sova här. I morgon vankas det festligheter och på söndag slår jag mig ner i hejarklacken till brorsans innebandylag. Det verkar som att det blir en himla bra helg det här! Om man bortser från snön som sägs ska komma till i morgon, den kan vi skippa tycker jag...

Har ni några speciella planer inför helgen? :)
  • Benson

Gillar

Kommentarer

Johanna & Alvina,
Fin hund!!! Och fin bild
kissarimotvind.blogg.se
Louise,
Ska fira systerdotters sju års dag imorgon, så blir trevligt :) Och på söndag tänkte jag dra på antirasism demostration + good mob!
vitmossa.blogg.se
JUNITJEJ,
Vilken söt hund!
www.junitjejen.se
Linn,
Det låter som de blir en bra helg för dig! :)
jagochcharlie.blogg.se
Sara
,
Hej! Om jag inte minns helt fel så har jag för mig att du har varit i Rom? Jag ska dit om två veckor och vara där i en vecka och jag undrar om du har något bra tips på vilket objektiv som är bra att använda. Jag funderar på att ta mitt 50mm 1.8, men vet inte om det kanske är svårt att få med alla byggnader och så då? Sen så skulle jag även bli glad om du kanske har något annat bra som jag bör tänka på och vad jag ska fota eller något annat tips. Skulle bli jätte glad om du kunde svara tack! :)
Esmeralda Edenberg,
Hej Sara! Ja, det stämmer alldeles utmärkt! Gud vad roligt att du ska dit, du kommer få det toppen bra för det är verkligen en superfin stad! :) Jag har precis skrivit ett inlägg med olika fototips vad gäller resor (http://esmeraldaedenberg.blogg.se/2014/march/fototips-resefotografering.html), så du kan läsa det och se ifall det är till någon hjälp, annars är det bara att fråga ifall du undrar någonting annat! :)
esmeraldaedenberg.blogg.se