Nutellafudge

Ätbart
Canon EOS 600D | Canon EF 50/1.8 II
Julbaket fortsätter här hemma och idag har det bland annat gjorts Nutellafudge.
Hade väldigt höga förväntningar eftersom jag (som jag tror att många av er vet om) älskar Nutella. Kan inte vara annat än nöjd för jisses vad goda dom blev! Inte världens vackraste, men helt sjukt goda! Slår vad om att jag kommer hinna äta upp dom innan julafton, haha! Dessutom så var dom väldigt lätta att göra också. För er som också vill prova att göra Nutellafudge så finns det ett recept här.

Nu har jag precis ätit middag och om en timme ska jag möta upp Charlie, Jonatan och Christian utanför bion. Vi ska se på Anchorman 2 som verkar hur skön som helst!

Innan jag rundar av så tänkte jag bara berätta att jag har gjort om lite här i bloggen! Det kanske ni redan har lagt märke till i och för sig, men har ni inte det så kan ni klicka på F5 så ska det nog funka. Jag har flyttat upp menyn så att den ligger ovanför headern. Inläggen har därför blivit bredare vilken gör att jag kan ladda upp större bilder. Fint som snus! Har dessutom bytt ut headern också. Jag ska bara få Bloglovin-ikonen dit jag vill ha den, sen är allt färdigt! Vad tycker ni? :]

Ha en fin lördagskväll så hörs vi!

Gillar

Kommentarer

Carolina,
designen blev jättefin! :)
carolinalingh.blogg.se