Nytt i garderoben

Clothes & stuff
T-shirt - Hollister | Shorts - Hollister | Linne - Lindex | Vit t-shirt - Monki | Vitt linne - Monki

Det här är det jag fick med mig hem från Stockholm igår.
Riktigt nöjd med alltihopa även fast jag inte hittade allt jag behövde, men det fixar sig nån annan gång. :)

Jag ångrar verkligen att jag inte skaffade sommarjobb, för jag skulle verkligen behöva pengar just nu, haha... Särskilt nu till sommaren när man vill hitta på massor, men tyvärr så ska ju mycket av det kosta så himlans. Gud vad gaggig jag låter nu, haha, men det är ju så det ligger till liksom... Ja ja, jag får väl klara mig så gott det går. :)

Idag har vi kompledigt vilket är skönt med samtidigt lite ovärt när vi slutar skolan i morgon. Antingen kunde vi ju ha slutat idag istället eller hittat på någonting roligt med klassen en onsdag som denna. Men jag ska inte klaga, för imorn får vi sommarlov! Kan fortfarande inte fatta det...

Gillar

Kommentarer

Annster,
Fint :)
annster.se
Ebba?,
Fiiina kläder!
mollyebbas.blogg.se
Rebecka,
Snygga grejer ju!
fashiontreasure.blogg.se
Marianne,
Josefine,
Malin Jonsson,
Ser ut att vara jättefina grejer! Hur sitter shortsen, de ser ju väldigt korta ut, men är de för korta? Man vill ju inte visa hela rumpan ^^
tjugosjundeoktober.blogg.se
LORISSA LOVEBOMB,
Jag sa just upp mig från mitt sommarjobb. Och jag ska flytta snart. Ibland är man så jävla smaaaart att jag förvånar mig själv... Härliga nya plagg i alla fall, verkligen!
lorissalovebomb.se
JUNITJEJ,
Vilka fina plagg!
www.junitjejen.se
Sofia,
Snygga grejer :-)
lovejournal.blogg.se/
Esmeralda Edenberg,
Kul att du också tycker det! :) Jag tycker att dom sitter jättebra! Jag var också lite fundersam över längden när jag såg dom först, men dom täcker allt så det är inga problem, hihi! :)
esmeraldaedenberg.blogg.se