Och den ljusnande framtid är vår

Studenten 2016

Och i lördags var det pojkvännens, kompisarna och resten av Katrineholms studenters tur att springa ut genom skolans portar och ut i friheten. Som om min egen studentdag inte var känslosam nog så var det nästan jobbigare rent gråtmässigt att se alla mina vänner ta studenten. Alltså fattar ni att vi är helt färdiga nu? Att vi har klarat av gymnasiet och resten av vår skolgång? Helt jävla sinnessjukt är vad det är.

Det var så himla underbart att se alla springa ut och framförallt att få ta emot min fina Charlie som kom utspringandes med fina betyg och ett stipendium i handen. Var sedan så himla avundsjuk på alla som öste på flaken för herre min gud vad jag vill åka flak igen och igen och igen. Det var så himla kul att se alla så överlyckliga och tårar av alla dess slag och känslor var närvarande kan jag tala om, haha...

På kvällen sen vankades det förfest hos Fredrik tillsammans med ett gäng ashärliga människor. Vi gick sedan en något vinglig promenad i den ljusa sommarnatten ner mot Safiren och röjde skiten på dansgolvet tillsammans med resten av alla studenter. En kebabrulle senare knallade vi hemåt när det var ljusare ute än vad det var när vi gick dit. Underbara jävla sommarnätter och underbara studenten.

Som jag skrev i förra inlägget så är det så himla ofattbart att vi har tagit studenten nu. Att allt är över. Jag har haft så himla roligt dom här senaste dagarna och jag vill bara leva om allt fler tusen gånger. Klyschigt som satan - men nu har vi precis avslutat ett kapitel i våra liv för att påbörja ett nytt. Gud så spännande och fy fan vad vi är bra!

Gillar

Kommentarer