Om en helg

Vardag
Canon EOS 600D | Canon EF 50/1.8 II

Helgen i Täby blev supermysig!
Lördagen bestod av massor av god mat och en hel hög utav trevliga personer, följt av pizza och Melodifestivalen senare på kvällen. Idag tog vi en runda inne på Täby Centrum och jag fick med mig en del del påsar hem. Hade inte planerat att shoppa speciellt mycket utan det bara blev så, haha. Jag tänkte visa vad jag fick med mig hem i ett senare inlägg ifall det är någon som skulle vilja se eller så. :) Vi avslutade våran lilla tripp med thaimat innan vi styrde hem mot Katrineholm igen. Precis som jag skrev på min Twitter tidigare idag så skulle jag bra gärna vilja ta med mig allt jag har här och hela mitt liv och flytta till Täby, för oj vad jag tycker om den staden! Det känns lite mer som hemma där eftersom jag föddes just i Täby. Det kanske rent av är någon av er som bor där? :)

Jag hann inte hem till min fotbollsträning idag så jag tänkte köra ett litet styrkepass här hemma istället. Efter det tänker jag nog ligga i sängen resten av kvällen och kolla på serier eller liknande. Sjuk behövligt om man säger så.

Ha en fins söndagskväll så hörs vi! :)
  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Matilda,
Haha, det är ju alltid de gångerna man inte planerar att shoppa som man hittar allra mest saker som man vill ha! Vill gärna ha ett inlägg med vad du köpte :)
tildasofias.blogg.se
Amanda [SPONTAN],
Härligt att du fick en bra helg :)
spontan.blogg.se
Låter ju verkligen helt toppen! Mysigt :) Kram
glossfashion.com/vveronicas/
Sofie,
Åh, visa gärna vad du köpte. Är nyfiken ju! :)
ruthsofie.blogg.se