Om en sovmorgon och ursäkter

Vardag
Canon EOS 600D | Canon EF 50/1.8 II

Hej på er! Här var det ett tag sedan jag kikade in men jag tänkte passa på nu när jag har sovmorgon och allt. Jag börjar inte förrän 12:30 idag, hur skönt?! Var dock tvungen att gå upp redan vid halv 8 för en telefontid med sjukgymnasten som egentligen kändes ganska onödigt då det inte sas så mycket viktigt, men det är synd att klaga.

Anledningen till varför jag har varit frånvarande från bloggen är helt enkelt att livet kom emellan lite grann. Just nu har jag ganska mycket plugg och fotbollsträningar och eftersom jag åker till skolan när det är mörkt och kommer hem när det är mörkt så är det i princip bara det jag hinner fylla mina dagar med. Sova, pendla, skola, pendla, plugga, träna, äta, sova. Typ så ser det ut på ett ungefär och just därför har jag inte hunnit med att blogga särskilt mycket det senaste. Men jag ska försöka bättra mig så gott det går, promise! :)

Jag var nyss ute på en liten morgonpromenad med hunden och jag ska alldeles strax käka lite innan mitt tåg går om ungefär 1 timme. Jag har bara två lektioner idag, skönt!

Hoppas att ni får en fin onsdag så hörs vi när vi hörs! :)
  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Louise,
Så fin hund!
vitmossa.blogg.se
o l i v i a - smyckesblogg,
Åh jösses vad söt hund!
sweetlittlepearls.blogg.se
Madeleine
,
Din design på bloggen, har du gjort den helt själv? ^^ Eller har du laddat ner den? :3
Esmeralda Edenberg,
Den har jag gjort helt själv i Photoshop CS6. :)
esmeraldaedenberg.blogg.se