Om klänningar och collegetröjor

Clothes & stuff
Canon EOS 600D | Canon EF 50/1.8 II | 1/400 sek | F/1.8 | ISO-100 | Stativ | Fjärrutlösare | Photoshop CS6

Skön måndag det här.
Ville bara börja med att tala om det. För imorse hade vi nationella prov i engelska och efter det hade vi bara två lektioner innan vi slutade runt 12:47 någongång.

Direkt efter skolan rullade vi bortåt mot Norrköping, mi madre och jag. Vårat (eller egentligen mitt) största mission var att hitta någonting att ha på mig på 9:ornas avslutnigsmiddag/ball/danstjoff. Typ en klänning eller liknande. Jag vet inte ifall jag har talat om det förut, men jag är en sån som aldrig (verkligenverkligenverkligen aldrig) använder klänning. Jag känner mig bara så sjukt obekväm och malplacerad i det. Jag vet inte ifall jag har talat om det här också, men jag beställde ju faktiskt hem en klänning för några dagar sen. Den passade inte. Eller jag passade inte. Eller vad man nu ska säga, haha.

Men idag, gott folk, så hittade jag banne mig en klänning! I den första jävla affären vi gick in i! Hur stora är oddsen när man liksom ha letat överallt efter en som ser någorlunda ok ut på mig, och så bah poff. Helt sjukt, men nu har alltså även jag en klänning. Jesus Christ och hans morsa säger jag bara... Hur klänningen ser ut får ni inte se förän det är dags att använda den, ihi... :]

Jag fick även med mig en collegetröja från Bikbok när vi ändå var i farten. Som alltid när jag skaffar nya kläder så måste jag ju självklart skämma ut mig rejält inför alla grannar när jag posar som värsta Tyra Banks. Men det får jag ta och leva med. Har man en blogg så har man, så här ? har ni några bilder på den nya tröjan. Och på mig dårå.

Men hejhopp gummisn*pp vilket långt inlägg! Bäst att avrunda med typ här.

Hejsvejs med er! :)

Gillar

Kommentarer

Elin,
Junitjej,
Coola bilder!
junitjejen.se
Laura,
hahahha, alltså jag bara älskar hur du skriver! Sitter och småskrattar för mig själv för du skriver så roliga och bra inlägg :D Vilket flyt att du hittade en klänning nu också!
fancyphotography.blogg.se
Tilde Alm,
Gaaah, vilken snygg tröja! :D
tildealm.blogg.se
Emma
,
Samma här, jag har inte använt klänning sen jag gick i 3:an ungefär! ;)
Julia.,
Men så snyggt hår du har!!
juliasphotography.blogg.se/