Önskeinlägg: Min familj

Porträttfoton
Canon EOS 600D | Diverse objektiv

Dom muppar som ni ser på bilderna ovanför är alltså mina familjemedlemmar - min pappa Pontus, min mamma Gunilla, min 12 åriga lillebror Emrick och våran hund Benson.

Underbart störda. Så skulle jag nog beskriva min familj med två ord. Nej, men alltså min familj är nog den bästa man kan ha enligt mig. Jag skulle inte byta bort den mot någonting i hela världen! Dom är helt enkelt bäst! :) Alla fem (inklusive hunden) är lite små störda och vi skrattar ofta så vi gråter här hemma. Alla är lika knäppa! Man vet att det alltid finns någon att prata med där hemma om det är någonting som har hänt. Och självklart kan vi vara osams en hel del också, men det måste man kunna vara ibland. Det gör liksom ingenting ifall man är astjurig på någon nån dag för man vet att det går över och att dom alltid finns där oavsett vad.

Jag menar inte att detta är en helt perfekt och fläckfri familj, för det är den inte. Men jag måste få säga att den är himlans superbra för mig och att jag älskar dom allihopa så sjukt mycket! ?

PS:// Ni får gärna önska fler inlägg och rubriker genom att klicka här. :)

Gillar

Kommentarer

Becka [fotoblogg],
Vilka underbara bilder!
photos-by-becka.fotoblogg.nu
Olivia,
Jättefina bilder och din/er hund är så söt! :)
www.oliviaosarah.bloggplatsen.se
Annika,
Laura,
härliga bilder! Jag älskar min familj lika mycket som du älskar din, det är verkligen guld värt att ha en bra relation med sin familj! <3
fancyphotography.blogg.se