Önskeinlägg: Redigera sprickor i huden

Photoshop & redigering
Canon EOS 600D | Diverse objektiv

Ett av dom inlägg som önskades var att jag skulle visa hur man redigerar sprickor i huden. Det ger en dramatisk effekt och personligen tycker jag att det passar bäst till svartvita eller lite mer mörka bilder. Det är faktiskt väldigt enkelt dessutom!

Det enda man behöver göra är att använda penslar i Photoshop. De penslar som jag har använt till dessa bilder är alltså penslar formade som sprickor. I fall ni vill veta hur man laddar ner penslar till Photoshop så kan ni läsa det här inlägget som jag skrev för mer än ett år sedan, där står det hur man gör steg för steg. En utav dom penslarna som jag har använt mig av till bilderna här ovanför ? finns att ladda ner här.

När man väl har laddat ner penslarna till Photoshop så är det bara att börja måla ut dom på sin bild. Svårare än så är det liksom inte. :)

Ni får gärna fortsätta att önska inlägg och rubriker genom att kommentera det ?här? inlägget! :)

Gillar

Kommentarer

Linda ?,
Ååh tack så jättemycket! Kram Linda ?
grahnensliv.blogg.se/
Katarinas bilder,
Måste bara säga att du är otroligt begåvad! Jag kommenterar sällan men din blogg har en permanent plats bland Favoriter :D Denna veckan listar jag mina egna favoritbilder på bloggen. Kika gärna förbi!
www.katarinasbilder.se
Esmeralda Edenberg,
Men åh så roligt att höra! Massor av tack till dig! :]
nouw.comNone
Malin,
Åh vilka otroligt fina och häftiga bilder!! :)
summershadow.blogg.se