Önskerubrik: Mina favoritbloggar

Tips
Jag följer så sjukt många bra bloggar så det var riktigt svårt att välja ut mina favoriter! Men här har ni i alla fall 6 utav dom bloggar som jag läser dagligen. Det är liksom nästan så att jag längtar tills dom publicerar nya inlägg, hehe! :)

matildaengdahl.se
Detta är en sjukt fin tjej som tar gudomliga porträtt pch självporträtt! Ska jag vara ärlig så är hon faktiskt en av mina största inspirationskällor när det gäller just porträtt osv. :)

claraslife.devote.se
Jag måste faktiskt få påstå att nästan varenda en där ute i bloggvärlden vet vem Clara Henry är? Om inte så har ni missat någon som förmodligen måste vara en av Sveriges roligaste tjejer! Claras blogg är fylld med så sjukt mycket glädje och hennes videobloggar kan man ju inte annat än älska!

carolinedahlen.blogg.se
Caroline är en av mina absoluta favoritfotografer! Man blir alltid så glad när man ser att hon har publicerat ett nytt inlägg med sina underbara bilder. :) Hon lyckas liksom varenda gång!

meullerphoto.blogg.se
Detta är också en helt fantastisk fotograf som jag följer flitigt. Hennes bilder är så himla kreativa och så sjukt snygga, så här finns det hur mycket inspiration som helst att få! :)

nevnarien.se
Många vet nog också vem Elin Kero är, aka Nevnarien. En himla fin och skön tjej som skriver om sitt liv och delar med sig av sina underbara bilder.

forossoprofessionella.blogg.se
Det här är faktiskt en väldigt nyfunnen favoritblogg. Den drivs av en tvåbarnsmamma som skriver och berättar om sin vardag på att riktigt underhållande sätt! Från den här bloggen får man väldigt många goda skratt kan jag tala om. :)

Det var dom det! Är det någon av er som också följer dessa grymma bloggar? :)
  • Tips

Gillar

Kommentarer

Liinn ?,
Clara Henry <3
quad.blogg.se
Elin,
Jag följer alla utom den 4:e och 6:e :) Älskar din blogg förresten, en riktig inspirationskälla!
Elinfiliipsson.blogg.se
Klara?,
Åh, jag följer också matildas, claras och nevnariens bloggar! De är så sjukt bra!
klaaralouise.blogg.se
ellie,