På förstasidan

Tips
Möttes av detta ? när jag skulle logga in på blogg.se imorse.
Jag har fått vara med på förstasidan några gånger förut, men det här är ju liksom bara så himla häftigt! Högst upp och allt! Ni kan ju gissa om jag blev förvånad och typ asglad när jag såg det! :3 Så himla roligt att blogg.se lyfter fram mina bilder från Island! Dom bilder som finns därifrån är ju liksom bara början - ni ska bara veta hur många fler bilder från Island som jag har att bjuda på... :)

I och med detta har statistiken skjutit i höjden, jag har fått några nya fina följare på Bloglovin' och det har bara vällt in mängder av underbara kommentarer! Jag har ingen möjlighet att svara på allihopa, men ni ska bara veta hur himla bra ni är! Alltså åh, jag blir så obeskrivligt glad av era fina och stärkande ord!
Vet inte riktigt vad jag ska säga, ni är helt enkelt bäst!! ?

Nu har jag mycket att stå i!
Jag ska dels redigera bilderna från EM-finalen i söndags och fixa ihop ett inlägg om det och sen måste jag redigera lite fler bilder från Island också. Idag har jag även varit iväg och fotat en superfin travare, så dom bilderna ska också fixas så att jag kan skicka iväg dom till "kunden" och även visa dom för er. :) I mellan allt detta ska jag försöka städa rummet och packa inför fotbollscupen på torsdag. Men jag ska som sagt försöka hinna med att uppdatera bloggen med bilder som ni inte har fått sett än. :)

Ha det toppen finaste ni så hörs vi!
  • Tips

Gillar

Kommentarer

ellenfelixson,
Såg dig i Solna och sedan vid Friends i söndags!:)
ellenfelixson.blogg.se
Esmeralda Edenberg,
Haha, gjorde du? Gud vad kul, du skulle ha kommit fram och hälsat, hihi! ;) :3
esmeraldaedenberg.blogg.se
johanna,
Härligt!! :) Det är du värd, du tar superfina bilder!
tigermysig.blogg.se
? ida.,
Double Up - Lina och Malin,
Vad roligt för dig, du förtjänar det verkligen! Haha, såg din blogg på förstasidan och ba "DÄR ÄR JU ESMERALDAS BLOGG!" blev så glad när min favoritblogg kom upp, hehe. Hoppas allt är bra med dig! Kram!
doubleup.blogg.se
hildas fotoblogg,