På mitt balkongräcke

Vardag
Canon EOS 600D | Canon EF 50/1.8 II | 1/640 sek | F/1.8 | ISO-800 | Hejsan hoppsan världens mest brusiga bild!

Kommer ni ihåg det inlägget där jag klagade lite grann över att snön försvann så himla snabbt? Idag blev det minsan ändring på det, för det har snöat hela dagen! På mitt balkongräcke ligger det nästan 1 dm snö. Himla bra tycker jag! :) Jag önskade ju att det åtminstone skulle komma snö över min födelsedag och jag tror nog att snön stannar kvar i två dagar till i alla fall, så jag ska nog få som jag vill på den biten, hihi! :3

Är det väl vinter så ska det ju vara snö ute, eller hur? :)

Dagen har förövrigt varit lång och tråkig och skitkass. Alltså åh! Något som får dagarna att gå lite bättre är i alla fall min störtsköna klass! Den är bra den... :)

Nu måste jag plugga matte. Diagnos står på schemat på torsdag, min födelsedag och allt... Himla kul! Men ja ja, det är väl bara gilla läget och tuta och köra! :)
  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Amanda Landegren [Foto],
Hej! Superfin blogg! Stora kramar Amanda! :)
mandiphoto.blogg.se
Viktoria,
Självklart ska det vara snö ute på vintern! Jag älskar när det är sådan här fin och lätt nysnö som det finns nu :) Du har tur som får snö på din födelsedag - jag missade snön med en endaste dag!
hallonsplace.blogg.se/
Sofia,
Här har det också kommit lite snö, men bara pyttelite :-)
lovejournal.blogg.se/
JUNITJEJ,
Så fint med snö!
www.junitjejen.se
viktoria,
Härligt med snön! ^^ fin bild :)
vickons.blogg.se/?tmp=747635
Laura,
I stockholm är det ju sjuuukt mycket snö nu! Det har snöat non-stop i flera dar nästan... Men jag klagar inte heller! Föredrar dock att snön ligger på marken och inte virvlar i luften ;)
fancyphotography.blogg.se