På vägen till Black Sand Beach

Island 2013
Canon EOS 600D | Tamron AF 70-300/4-5.6 SP Di VC USD | Canon EF 50/1.8 II<
>En av dom mest spelade låtarna under Islandsresan. Alltså finaste. <3

Dessa bilder är fortsättningen av den lilla serien jag laddade upp häromdagen.
Efter vi hade varit vid Ice Lagoon så tog vi alltså våran lilla brumbrumbil och styrde kosan tillbaka mot Reykjavik. På vägen stannade vi vid alla möjliga ställen och fotade, bl.a vid Black Sand Beach som ni kommer få se bilder ifrån i nästa inlägg med Islandsbilder. Dessa bilder och bilderna i förra inlägget från Island är alltså på väg till just Black Sand Beach.

Som jag talade om i förra inlägget med bilder från Island så var dessa bilder fotade väldigt sent på natten till väldigt tidigt på morgonen. Vägarna låg helt öde men ibland stötte man på en och annan övergiven stuga. Vi åkte igenom en enda stad på ca. 3 timmar och den staden var så liten att man var igenom den på ungefärus 5 minuter. Alltså max.

Det hade varit regnigt och blåsigt och kallt hela kvällen och natten, så när himlen väl sprack upp och solen tittade fram blev man så himla lycklig, haha! :) Det var verkligen en helt magisk morgon med massor av varierande landskap - allt från höga berg till fält med lilaskiftande lupiner till landskap med små stenhögar lite här och var.

Med allt detta utanför bilfönstret, möjligheten att stanna vart man ville och sjukt sköna låtar i bilen så blev roadtripen mer än perfekt! Längtar tillbaka så himla mycket!

I nästa inlägg med bilder från Island kommer ni alltså få se hur en stormig och solig morgon vid Black Sand Beach kan se ut. :)

Gillar

Kommentarer

johanna,
wooow, magiska bilder och magiskt landskap!
tigermysig.blogg.se
Rebecca,
riktigt fina bilder!
fettmedfoto.blogg.se
Alma,
Sååå fina bilder! Får mig att vilja åka till Island!
photoab.blogg.se/
Kitty,
Otroligt vackra bilder! Gillar speciellt den översta. :)
kittysphoto.blogg.se
Moa - Vardagblogg,
Sjukt fina bilder! Du är helt grym på att fotografera!
moaaejnsson.blogg.se
judith,
Du är riktigt grym på att fotografera! :)
www.nattstad.se/judithsjoman
Amanda,
Wow vad duktig du är på att fota! Färger, placering och ljuset är fantastiskt!
mansingen.se