Packning på schemat

Vardag
Samsung Galaxy S3 | Snapseed

För ungefär en timme sen kom jag hem från Charlie. Har spenderat två nätter i rad hemma hos honom nu, himla fint! Bäst är vad han är, min fina pojke! ?

Idag måste jag packa, packa och packa. Och träna lite fotboll. För i morgon åker laget ner till Helsingborg för att spela Eskils Cupen! Astaggad, ska bli så himla kul! Kommer sakna le boyfriend något sjukt bara, men det är smällar man får ta liksom. Har varit på så ruskigt många cuper med laget under åren och man får med sig lika många minnen varje gång! Vi är borta från torsdag till söndag, så under den perioden kommer det stå ganska tomt här. Om jag inte fixar något tidsinställt inlägg med bilder eller nåt. Vi får helt enkelt se. :) Annars kommer jag uppdatera min ena Instagram en hel del, så kika in @esmeraldaedenberg ifall ni är nyfikna på vad vi håller på med. :)
Hur ser eran onsdag ut förresten? :)

Nej men nu måste jag sätta igång med packningen, så vi hörs antagligen i morgon innan vi åker!
Hejsvejs! :)
  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Annika,
Gubben,
Lycka till med cupen!
mhats.blogg.se
LORISSA LOVEBOMB,
verkar kul, ha det jättebra nu :D
lorissalovebomb.se
annayellowbanana,
Jessica Fotar,
Vad roligt, lycka till med fotbollen! :)
www.jessicafotar.blogg.se
Lisa - Foto & vardag,
Sv; ja jag är helt kär i den! Väntar bara på att den ska komma på rea någonstans :P den är ju inte direkt billig... Allt från Franklin & Marshall är galet snyggt tycker jag! ;)
lisasmedberg.blogg.se