Pärlade hörlurar

Inspiration
Canon EOS 600D | Canon EF 50/1.8 II | 1/80 sek | F/2.8 | ISO-200 | Photoshop CS6

Några timmar av gårdagen gick åt till att sitta och skära sönder små plastpälor för att sedan trä dom på mina hörlurar. Är man hemma och är sjuk som jag så är det en perfekt sysselsättning och ett roligt litet pyssel. :)

Det var ganska enkelt när man väl kom igång ordentligt. Det jag gjorde var att skära ett snitt rakt igenom varje pärla med en vass kniv för att sedan ta en liten tång och bända upp dom med och sätta på dom på sladden. Svårare än så är det inte! :) Det tar ganska lång tid, men framför några 90210-avsnitt så gick det snabbare än vad jag trodde, haha! :)

Så nu är mina vanligtvis vita hörlurar lite mer färgglada och bästa av allt är att dom inte trasslar ihop sig när man låter dom ligga i jackfickan eller i väskan! Underbart! :]

För övrigt så stannar jag hemma från skolan idag. Jag är fortfarande inte helt frisk men jag satsar på att gå till skolan i morgon! :)
Så nu har jag laddat upp med plättar till frukost och jag lär väl spendera dagen tillsammans med ett gäng filmer och en och annan serie. Typ så. :)

Ha det fint! :)

Gillar

Kommentarer

Emma,
Åh va coolt! :D
emmammilosson.blogg.se
Becka [fotoblogg],
A N N A - FOTO & MODE,
Det där är så coolt, skulle lätt göra det om jag hade lite tålamod och pärlor, haha!
gustavssonanna.devote.se
Laura,
det är så sjukt fint med pärlade hörlurar!! Tror jag ska dekorera mina lite också.. ;)
fancyphotography.blogg.se