Påskafton

Vardag
Canon EOS 600D | Canon EF 50/1.8 II
Glad påsk allihopa! ?
Jag hoppas att ni har en superfin påskhelg, vart i vårat avlånga land ni än befinner er. Själv är man som sagt ute på Singö tillsammans med familjen och familjen Sjöberg. Här är det mer än underbart! Solen skiner och havet ligger bara några meter från våra fönster. En riktigt härlig plats att vara på helt enkelt! :)

Årets påskafton har hittills bjudit på en lång promenad bland klippor och hav, god mat, fina vänner, bus med hunden, mycket fotande och en hel del godisätande efter äggletandet! Vad är en påsk utan påskäggsjakt liksom? :)

Som jag skrev igår innan vi åkte hit så blir det lite snålt med inlägg nu när vi har så mycket annat för oss. Men jag uppdaterar min Instagram för fullt, så om det är någon som är sugen på att se vad som händer här ute på Singö eller bara känner för att se hur jag har det när jag inte bloggar så får ni gärna följa @esmeeden! :)

Som sagt, jag hoppas att ni får och har en toppen bra helg, så ses vi när vi ses! :)
Hej med er!

PS://Jag har massor av bilder att visa er sen när vi kommer hem, hehe... :]
  • Vardag

Gillar

Kommentarer

A N N A,
Superfin blogg!
Jag tänkte bara fråga, såg att du har en canon eos 600d, tycker du den är bra? :) jag ska köpa ny kamera snart och kollar därför runt lite efter kameror.
Kram
gustavssonanna.devote.se
? ? y o u will be strong,
snygg header du har :D
youwillbestrong.blogg.se/
Nora,
SV: ja, jag blev så otrligt glad!! har typ tjatat om det hur länge som helst att jag också vill ha det osv, är så himla kul ju! klart jag följer dig! :)
noraamikai.blogg.se/
Felicia,
Glad påsk !:D
feliciaasj.blogg.se/