Pyttesmå fotbollsspelare

Träning
Arkivbilder från 2008 och 2009.

Titta vad jag hittade när jag kollade igenom mappar med gamla fotbollsbilder! Gud så små vi var! Titta bara på oss, herrejösses så gulliga, haha! Egentligen var det ju inte så jättelängesedan, det har bara gått sisådär 3-4 år. Det är ju nästan ingenting! Har vi redan vuxit såhär mycket? Oj oj oj, tiden gå fort när man har roligt... Vi har förändrats något otroligt, det är en sak som är säker i alla fall, haha! :) Kan inte fatta att vi varit så småååå! :] Eller ja, jag var ju inte så jätteliten precis, som ni ser på den första lilla bilden och på den nedersta så var jag liksom två huvuden högre än alla andra... Skönt att nästan alla har vuxit ikapp vid det här laget i alla fall, haha! :)

Kanske inte så roligt för er att se dom här bilderna, eftersom att ni inte känner personerna och inte vet vad vi har gått igenom tillsammans och så vidare, men jag kunde inte låta bli att ladda upp dom ändå! :)

Tänk vad länge vi har hållt ihop!

Gillar

Kommentarer

Amanda,
På 8:e bilden är det BP spelare från mitt gammla lag! Gud va coolt att du hade bild på dem! Tror dock att det var innan jag började där, men ändå coolt ju!
amandafoton.blogg.se
Esmeralda Edenberg,
Tänkte faktiskt på dig när jag kollade igenom bilderna från den matchen, läste på din blogg att du spelade där förut! Haha, gud så himla roligt att du känner dom, världen är bra liten! :] Kommer ihåg att vi förlorade den matchen ganska stort, men oj vad kul vi hade, haha!
nouw.comNone
Amanda,
sv; Haha, ja vad kul! Ja, världen är verkligen liten! ;D Ska du och ditt lag spela Gothia i sommar? :)
amandafoton.blogg.se
Esmeralda Edenberg,
Det kan man verkligen säga! :] Ja, det ska vi! Ni då? :)
nouw.comNone
Amanda,
sv; Ja det ska vi! :D är ni med i 97klassen?
amandafoton.blogg.se
Esmeralda Edenberg,
Grymt! :D Ja, asså G15 klassen. Vi kör i Grupp 4. :)
nouw.comNone
Amanda,
sv; Aa, det var den jag mena :) Men vad kul då kanske vi möts! Jag tror vi spelar i grupp 8 :)
amandafoton.blogg.se
Esmeralda Edenberg,
Härligt, vi får se till att ta oss vidare i slutspelen så kanske vi möts! ;) :]
nouw.comNone
Amanda,
sv; Haha, ja det får vi! :)
amandafoton.blogg.se