Raspberry & blackberry

Vardag
Canon EOS 600D | Canon EF 50/1.8 II | 1/250 sek | F/1.8 | ISO-100 | Photoshop CS6

Alltså vänner, den här dagen är helt klart to die for!
Eller i alla fall vädret, för det är sjukt vad varm det är idag! Nej men jag driver bara, det är ju inte värt att dö för en sån här sak, men ni förstår vad jag menar... Att vi dessutom fick sluta direkt efter vårat nationellaprov i matte (cirkus 11 där någon gång) och sedan dess har kunnat ligga ute och pressat i solen hela dagen gör det ju bara ännu bättre!

Jag hann även med en sväng på stan tillsammans med mamma efter skolan. Jag var tvungen att köpa lite smått som behövdes och så, bland annat body buttern på bilden ovanför. Alltså, är det bara jag eller blir man inte lite äcklad när det låter som om man smörjer in sig med smör...? Varför måste det heta body butter? Varför typ inte bara kalla det... smörj eller nåt?

I alla faaaaaall så är den perfekt att använda nu efter man har varit ute och solat i några timmar. Man vill ju helst slippa flaga och allt sånt där. Dessutom luktar den mumma kardemumma! Eller mer som mumma hallon och björnbär (blackberry betyder björnbär va...?). Den får 8,62 av 10 smörpaket!

Resten av dagen har jag faktiskt ingenting planerat. Ganska skönt ändå. Senare ikväll kanske jag och Isabelle drar och kollar på fotboll, men vi får se hur det blir med den saken. :)

Hur har ni haft det idag? :)
  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Alma,
Sitter just nu på pricken och solar ryggen. Passade på att skriva på mitt So-arbete utomhus eftersom här är så fint väder! Problemet är väl bara att min rygg kommer vara väldigt brun efter denna eftermiddag och resten av kroppen kommer vara vit, haha... :)
photoab.blogg.se/