Remember who the enemy is

Media
Samsung Galaxy S3
Igår efter skolan så drog jag och 5 andra sköningar från klassen ner på stan i Norrköping.
Alla var vrålhungriga så det första vi gjorde (efter vi hade handlat godis såklart) var att sätta oss på första bästa pizzeria. Vi lallade runt lite i gallerian innan det var dags att se Catching fire på bio.

Alltså jag har inte tillräckligt med ord för att beskriva min kärlek till den filmen! Fy satan vad bra den var! Jag har varit så galet taggad på att se andra filmen i The Hunger Games-triologin ända sen jag läste klart böckerna. Jag hade skyhöga förväntingar på den andra filmen och dom uppfylldes helt och hållet kan jag tala om! Så. Galet. Bra.
Det var många av karaktärerna som såg nästan exakt ut så som jag hade föreställt mig från boken. Det är väldigt sällan filmerna blir lika bra som böckerna, men här var det inte alls långt ifrån alltså. Åh, skulle kunna se den om och om igen! Får såna rysningar av låten ovanför som också är med i filmen. Alltså åh!

Är det någon av er som har sett Caching fire och är i samma extas som jag?
  • Media

Gillar

Kommentarer

Amanda Örnebring,
Jag såg den på premiären, och jag ville se den igen! Den var så sjukt bra så att jag hade rysningar nästan hela tiden. Jag har också läst böckerna och den fyllde verkligen också mina krav! Den var till och med bättre än ettan, och det trodde jag definitivt inte att den skulle vara! :)
aamandaornebring.blogg.se/
Amanda,
Såg den vid midnatt på premiärdagen. Så. Sjukt. Bra! Mycket bättre än ettan tycker jag :)
mjuppismat.blogg.se/
Sofie,
Har med sett den, bästa filmen på länge! :D
ruthsofie.blogg.se
S A N N A
,
jag har inte läst böckerna, men alltså shit! jag såg den igår och jag var helt uppe i varv när den tog slut! :)
Ida B,
Ååh jag är ute efter en ny mobil och funderar starkt på att välja en galaxy s3! Kan inte du göra ett inlägg om vad du tycker om den, om den är att rekommendera osv? Vore jätteschyst! :D
fames.se/idabjornfot