Rest in peace min HTC Sensation

Media
Ja, jag måste tyvärr meddela någonting väldigt tragiskt... Min älskade och trogna mobil avled drastiskt igår. Efter att ha levt med några tusental sprickor i skärmen i någon månad eller två så var det dags för mobilen att åka in på lagning. Lagningen genomförde min fader, som aldrig meckat med en mobil förut. Mobilen låg där på operationsbordet i några timmar och tillslut lyckades fader doktorn sätta fast ett nytt glas på stackaren. Vi trodde verkligen att han skulle klara sig, men när vi sedan skulle återuppliva honom så sker det ni ser på bilden. 0% hjärnaktivitet. Vi kunde tyvärr inget annat göra än att dödsförklara min älskade HTC Sensation... RIP ?

Ja, så nu går jag omkring med pappas gamla Nokia telefon. En med knappar. Fattar ni vad knasigt det känns med en telefon utan touch? Vilket jäkla i-landsproblem alltså... Så ja, alla mina nummer och sånt är ju borta för tillfället. Minneskortet och SIM kortet tror jag klarade sig, så när jag väl hittar en ny telefon så får jag väl hoppas att det mesta finns kvar där.

Så om ett tag ska vi åka till Elgiganten och kolla på alternativa lurar. Antingen blir det en likadan, en HTC Sensation alltså, eller så blir det någon annan. Vi får helt enkelt se hur det blir.

Är det någon som har någon bra mobil att rekomendera? Någon som ni liksom har sådär varmt om hjärtat, någon som följer er vart ni än går? Kom gärna med tips! :D
  • Media

Gillar

Kommentarer

NATTIS
,
iPhone x'D
roxana,
Fin blogg du har! Hur mår du? :)
roxanakozlik.devote.se
Julia - Foto,
Köp inte en iPhone 4s iaf!
Har många kompisar som nu efter jul har iPhone 4s som redan klagar på att den krånglar.
Jag har en iPhone 4 som fungerar utmärkt och har inte krånglat någonting, jag fick hem min den 2 november! :)
juliastahl.blogg.se/
amanda (foto),
så fin blogg! allt bra med dig? :)
kram
amandasfoto.blogg.se/
wilma
,
iphone ftw :D
Emeleie,