Room tour

Inredning
Canon EOS 600D | Tokina AT-X Pro 11-16/2.8 | Canon EF 50/1.8 II

Under en lång tid så är det många av er som har bett om att få se hur mitt rum ser ut och här har ni det!
Rummet ligger längst bort i huset så det är alltid lugnt och skönt här. Sen är det precis lagom stort och väldigt ljust. Jag har dessutom en egen ballkong som jag brukar sitta och sola på våren och sommaren då jag solen lyser mot mitt rum hela dagarna. Mitt favoritställe i rummet är nog sängen med dom mysiga kuddarna. Och sen måste jag medge att jag älskar fotoväggen, fotoskåpet och fotona som hänger i fönstret. Jag blir så glad varje gång jag tittar på bilderna för varenda en bär på ett fint minne. Sen så tycker jag om mina analoga kameror, ljusslingorna och Harry Potter-hyllan, hihi. Skrivbordsbenen fick jag förresten i present när jag fyllde år i fredags. Som jag har längtat efter nya skrivbordsben!

Så ja, såhär har jag det! :)

Imorse vaknade jag upp med världens huvudvärk och magknip så jag är hemma från skolan idag. Ska försöka få lite plugg gjort ändå, men annars ska jag försöka att vila upp mig så mycket som möjligt.

Hoppas att ni får en fortsatt fin måndag så hörs vi! :)

Gillar

Kommentarer

Esmeralda Edenberg,
Hejsan! Dom bilderna har jag fixat själv i Photoshop. Har bara tagit helt vanliga foton och gjort en polaroid liknande ram runt om dom och sedan skrivit ut dom, så det är inte svårare än så. :)
esmeraldaedenberg.blogg.se
Hanna,
Så himla mysigt :)
haannae.blogg.se
Hanna
IP: 82.99.3.229