Rösta på min bild?

Djurfoton
Nu ska jag be er om en sak som jag brukar försöka undvika, någonting som jag egentligen hatar att göra, men jag kan verkligen inte låta bli den här gången... Jag skulle vilja be er att rösta på min bild i en fototävling, Children's Eyes On Earth. Det är nämligen så att jag har kommit vidare bland dom 50 bästa ungdomarna i världen till en röstomgång och bilden ovanför är alltså den som jag har deltagit med. Vinsten är en resa till Baku i Azerbaijan där man får gå på en fotofestival och träffa en känd fotograf och så vidare. Dessutom vinner man massor av olika fotoprylar.

Det finns två sätt att vinna - genom att få så många röster som möjligt i denna röstomgång eller bli utsedd av en jury bestående av flera olika fotografer från bl.a National Geographic.

Så därför tänkte jag göra ett liten undantag från min egna införda regel och be er snällt om en röst. Det enda ni behöver göra är att klicka här eller på bilden ovanför och sedan ange hur många stjärnor (från 1-5) ni tycker att min bild är värd. Det tar inte mer än 10 sekunder att rösta, så jag skulle verkligen bli sjukt, underbart glad ifall ni ville lägga ner en pytteliten del av eran tid till att klicka er in här.

Åh, jag hatar att be och tigga om saker, särskilt när det gäller sånt här! Men just den här tävlingen skulle verkligen vara sjukt grym att ta hem, so please don't hate me... :')

Som sagt, om ni känner för att rösta på min bild så kan ni klicka här eller på bilden ovanför! :]

Gillar

Kommentarer

Malva,
Åh fy vad roligt! Tänk vad häftigt att vinna en sån sak!
malvaastrid.blogg.se
Becka [fotoblogg],
Åh så kul, självklart ska jag rösta! :D
photos-by-becka.fotoblogg.nu
wilma,
de är klart jag gör! 5 stjärnor från mig :D
wilmabrantholm.tumblr.com
julia,
Jag har röstat 5 stjärnor nu :D
rymdfarkost.devote.se
Gunnel Bratt
,
Ja inte blir jag förvånad att du är bland de 50 bästa i världen :0). Jag sa ju det!!! Nu har jag röstat!! Lycka till! //Gunnel
Julia,
Jag har röstat med 5 sjärnor! Lykka til :D
juliaes.blogg.no